Krijg geen antwoord op mijn vraag.

Kreeg een week geleden bericht dat het door mij bestelde artikel tijdelijk niet op voorraad was en nabesteld moest worden. Op mijn vraag, een week later, of er al zicht is op wanneer het artikel geleverd wordt, krijg ik dit verzoek om een beoordeling te schrijven. Het lijkt mij zaak dat de Klantenservice de mails eerst eens goed doorleest.

• Kwaliteit

De shirts zagen er in het echt heel anders uit

Bij de retour bij Schulte Heemstede werd ik aangekeken alsof ik een dief was. Alsof mevrouw het nog nooit had meegemaakt dat iemand een bestelling in de winkel retour gaf. Toen ze erachter kwam dat het shirt niet op precies dezelfde wijze was opgevouwen zoals het origineel was ik helemaal persona non grata. Met veel overleg en overpeinzingen nam ze mijn retour aan. Zelf een ‘tot ziens’ kon er niet meer vanaf. Al met al geen beste ervaring met Schulte.

perfect!

Goede kijk op het assortiment en de mogelijkheden. Hele goede behulpzame service.

• Kwaliteit

Knoops gaten zyn te krap

Geweldig mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit, keurige verpakking en alles goed verzorgd.

Aaaaaaa

Aaaaaaaaa

• Kwaliteit

prima service, niks op aan te merken

ik koop al meer dan 25 jaar bij Schulte, altijd goed.

Op tijd geleverd

Was prima op tijd en conform afspraak geregeld. Geen verzendkosten en het artikel was precies zoals de beschrijving op de site stond vermeld

Positief

Uitstekende ervaring

• Kwaliteit

goede web side en service

s

Uutstekenr

Betroywbaar bedrijf, snelle afhandeling

Zeer goede service

Snelle levering en indien nodig: retourneren gaat soepel.

Top !!

Perfecte kwaliteit en snel

Altijd perfecte kwaliteit, snel en netjes bezorgd en ook goede en snelle retourzending service.

Snelle levering. Perfect product

Bestelling prima in orde

geweldige service

ondanks mijn herhaarlde retouren(dit omdat mijn man niet mobiel is en ik dus veel moet passen en meten) stan jullie direct klaar met een volgende zending.

Super Service

Zoals aangegeven: juiste maten: op tijd geleverd: stevige verpakking.

Aan te bevelen!

Snelle levering en duidelijke site. Leveringsvoorwaarden prima geregeld!

Goed en betrouwbaar

Zie boven

heel goed en snel

snelle service

Goed geholpen

2 maten besteld , een terug gestuurd .Nu nog mijn geld terug gestort. Als dat binnen 5 dagen is , gaan we naar 5 sterren

Prima, qua service.

Kwaliteit én Kwantiteit perfect. Goede Service. Top!

Standaard goed.

Veel opties om je kleding passend te laten worden, tot heden steeds geslaagd.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.