Standaard goed.

Veel opties om je kleding passend te laten worden, tot heden steeds geslaagd.

Nette afhandeling

Volgende keer weer bij jullie bestellen. Fijn dat er ook grote herenmaten zijn.

Bestelde nog niet gearriveerd

Dit duurt m.i. Te lang

alles naar wens

duidelijke en overzichtelijke website. Drie overhemden snel verzonden in zorgvuldige verpakking. Alles naar wens en volgens verwachting.

Zoals gewoonlijk: Uitstekend.

Met enige regelmaat koop ik hier kleding, naar volle tevredenheid. Goede kwaliteitsprodukten, vlotte levering en de artikelen zijn netjes verpakt.

Mooie merken, snel geleverd

Een mooi assortiment met merken, die snel geleverd worden. Vragen aan de service afdeling worden snel, goed en klantvriendelijk beantwoord.

• Kwaliteit

Prima. Snel geleverd en goede kwaliteit

Prima service, goede kwaliteit

Product voldoet volledig aan de verwachtingen.

• Kwaliteit

Product zoals omschreven goed zoals het hoort te zijn

Zeer snelle service

Mijn ervaring met jullie is zeer goed vlotte levering en over de kwaliteit ben ik ook zeer tevreden

• Kwaliteit

prima verzorgd en snelle levering

snel de bestelling in huis. Prima product.

• Kwaliteit

Snel geleverd na eerst de verkeerde maat te hebben besteld

top

vaak besteld altijd goed

• Kwaliteit

alle kopen en retouren worden correct afgehandeld

• Kwaliteit

Bestelling snel en netjes opgevolgd en geleverd.

Zeer tevreden klant

Snelle levering. Aandacht voor de verpakking.

• Kwaliteit

Zorgvuldige en betrouwbare afhandeling van een mooi product!

Heel positief.

• Kwaliteit

De keuze en kwaliteit zijn prima

Ik heb weer boxershorts aangeschaft voor mijn man en hierbij is de keuze heel groot. De kwaliteit is prima. Duidelijke webshop.

• Kwaliteit

Snelle levering in chique verpakking

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site.

Servicegericht en maximaal klantvriendelijk

Ik had vragen en de klantenservice gebeld, vraag werd intern voorgelegd en binnen 5 minuten een telefonische reactie met het antwoord op mijn vraag. Zeer vriendelijke medewerkster.

Website en afhandelen prima

Kleren op tijd geleverd. Retour sturen gaat eenvoudig en snel geld weer teruggestort. Tip: maat van de kleding op de website is niet altijd conform de maat op van de kleding. Tabellen van de maten zijn niet altijd overeenkomstig. Daardoor soms verkeerde maat besteld, dus een retour en dat is zonde. De tip: maattabellen up-daten.

Fijne winkel

Al Jarenlang koop ik hier mijn kleding , betrouwbaar ook online. Echt een aanrader.

• Kwaliteit

Mooie polo, en heel snel in huis.

Fijne zaak

Meyer herenbroek en Pierre Cardin jeans gekocht. Ruime keus ,goede kwaliteit en redelijke prijs, vlotte levering Ik ben zeer tevreden.

Alles prima geregeld

Brede keuze, normale prijzen, snel en correct afgehandel.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.