Fijne winkel, grote keuzen en snelle goede service

Zeer prettig en voor herhaling vatbaar.

Kwalitatieve, Klantgerichte & Keurige Klantbeleving

de 4 K's van Schulte Herenmode, kwaliteit producten met altijd een leuke actie of aanbieding in het assortiment - klantgericht in de klantbeleving, als klant wordt ik altijd als een koning behandeld (ook door een super professioneel & vriendelijk klant contact center), jullie overtreffen keer op keer mijn verwachtingen, jullie gaan echt voor de 10 plus - dus keurig hoe jullie ook iets oppakken als ik even minder blij van iets wordt, als iets bijvoorbeeld na bestellen niet meer op voorraad blijkt te zijn, maar het gaat er dan om hoe ga je daar mee om, op die momenten van de waarheid kun je je onderscheiden en dat houden jullie in mijn beleving al jaren vol, gr van een blije en tevreden terugkerende klant (je zou denken dat ik bij jullie werk)

Duidelijke site. Fantastische mode programma

Duidelijke omschrijving en informatie van de producten. Snelle levering en uitstekend verpakt.

Ruime keus

Fijne online shop en betrouwbare website. Ruime keus en alleen maar kwaliteitskleding. Mocht je iets willen retourneren, het retourlabel zit al bij je bestelling, retour proces ook op orde dus. De reden dat ik 4 sterren geef ipv 5, is omdat de maattabellen onvindbaar zijn, waardoor ik de eerste keer wat verkeerde maten heb besteld. Verder top !

• Kwaliteit

Mooi assortiment, goed verpakt en snelle levering

Ervaring is zeer positief. On line hebben jullie een grote keuze en de wijze waarop het verpakt en toegezonden wordt is dik in orde! Echt super tevreden klant.

• Kwaliteit

Goede service, netjes en snel.

Goede service, netjes en snel!

Super service!

Snelle levering, mooie, degelijke verpakking! Veel dank!

• Kwaliteit

Schulte is verrassend vlot en heel correct

Op donderdag had ik een order geplaatst en (vooruit) betaald wat ik meestal niet durf bij een onbekende winkel. Op zaterdag kwam de bestelling keurig verpakt binnen. Op maandag geretourneerd wat niet goed was en woensdag was het bedrag van deze zending al teruggestort. Via de mail werd ik ook op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Zo hoort het ook te zijn, maar tegenwoordig weet je het maar nooit. Schulte is een correct en betrouwbare zaak waar ik gerust weer de volgende bestelling zou plaatsen. Compliment.

Tevreden

Prima geregeld

alles keurig volgens afspraak

zie boven

• Kwaliteit

Goede service en snelle levering

• Kwaliteit

Alles komt netjes aan in goede verpakking en een overzichtelijke site

Het is een overzichtelijke site de kwaliteit en pasvorm is uitstekend Het wordt snel geleverd.

• Kwaliteit

Alles perfect opgelost na een verkeerd post adres door ons prima en snel weer geregeld onze dank daar voor.

Prima, prima, prima!

• Kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering en alles keurig verpakt

• Kwaliteit

in tweede instantie is het goed gekomen.

Hoi had bodywarmer besteld met korting en betaald. krijg mail niet meer te leveren en geld terug. direct in webshop gekeken kan ik bestellen voor volle bedrag. door klantenservice alles goedgekomen maar vind het wel raar als ik niet gereageerd had geen bodywarmer groet GJSmit.

• Kwaliteit

Snelle en correcte levering en afhandeling retourzending

Helaas voldeden de bestelde en geleverde producten niet aan mijn verwachtingen. (pasvorm) De retourzending werd snel en adequaat afgehandeld. Uitstekende service,

Mooie collectie ,snel.geleverdzoals boven

Mijn ervaring is als hierboven beschreven

Treffende kwaliteit en afhandeling

Hogere prijsklasse en daarbij passende afhandeling. Ook zeer breed scala in maatvoering en betere merkvoering

• Kwaliteit

Snel geleverd, netjes verpakt top

• Kwaliteit

duidelijk en overzichtelijk, snelle levering, kwaliteit

wat kan ik er nog aan toevoegen? Tevreden!

• Kwaliteit

Altijd zeer correct en, indien nodig, oplossingsgericht.

Diverse ervaringen alleen maar zeer positief.

vlotte uitstekende levering

Goede website, vlotte afhandeling en keurige levering.

Erg goed.

Een uitstekende heren kledingbedrijf.

Gewoon super

Ik koop alles van Paul & shark bij schulte

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.