Betrouwbaarheid

Heb al meerdere malen aankopen gedaan, zowel online als ook in de winkel. De kwaliteit van de merk- kleding is zeer goed. Ook de adviezen, service en klantvriendelijkheid is top.

• Kwaliteit

Snelle en net verpakte levering

Goede en spoedige levering. Retouren worden ook netjes en snel afgehandeld.

• Kwaliteit

Perfect geleverd en de retourzending snel verwerkt

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, de eerste zending was de maat niet goed, teruggestuurd en nieuwe besteld print geleverd en de retourzending snel verwerkt en terugbetaald.

alles verloopt prima

prompte levering van het bestelde, makkelijke website en mogelijkheid voor retourneren bijgesloten

Perfecte producten

Mooie kwaliteit producten en correcte levering

• Kwaliteit

Voor de eerste keer wat besteld, prima!

Mooie polo`s voor de grote maten in mijn geval terug gestuurd toch nog iets te lang. Ik ga langs komen in fysieke winkel om eerst te passe.

zeer tevreden!!!!!!!!!!!!!!!

Prettige site, ruim assortiment, retourneren zonder l kosten of problemen, mijn 2 BOSS-polo's zeer mooi, kwaliteit, en voor mij niet onbelangrijk perfecte ruglengte.

Gewoon goed.

Gewoon goed: alles zoals het hoort te zijn. Gewoon goed.

Goed. Maar broeken Gardeur erg duur

• Kwaliteit

Snelle levering en perfect verpakt.

Klopt gewoon

Snel adequaat en prima verpakt. Retourservice sterkpunt.

• Kwaliteit

Al meerdere keren besteld bij Schulte alles is keurig verzorgd

• Kwaliteit

Mooi spul en snel geleverd voor een goede prijs

• Kwaliteit

Prettige online ervaring en goeie service

Sinds enkele jaren ben ik online klant bij Schulte herenmode vanwege het juiste en uitgebreide assortiment. Leveringen zijn altijd compleet en van de juiste maat. Een enkele keer gebruik moeten maken van de service en ook die is uitstekend. Kortom prima modezaak!

• Kwaliteit

goed en soms even ruilen geen punt verder . ik koop graag bij jullie mijn kledingen als het past whaaa soms te klein of soms te groot . vriendelijke groet mich

• Kwaliteit

goed verpakt, redelijk snelle levering, mooi product.

Goede prijs kwaliteit

• Kwaliteit

Bestelling loopt soepel door de duidelijke webshop. Snelle reactie en voldoende informatie om bezorging te volgen.

Superbedrijf

Mijn bestelling keurig ingepakt en op tijd verstuurd dus alleen maar lof

• Kwaliteit

Snel en keurig afgeleverd.

Prima kledingzaak.

Alles wat ik zoek, kan ik hier vinden. Prima voor elkaar.

• Kwaliteit

Goede modezaak, komen afspraken correct na.

Mooi assortiment met hoogwaardige producten.

• Kwaliteit

Telefonisch snel en goed geadviseerd, snelle levering.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf snelle levering en prachtige kwaliteit

• Kwaliteit

Prachtige kleding die heel zorgvuldig en punctueel wordt geleverd.

Sinds ongeveer een half jaar ben ik fan van Schulte. Je krijgt er modieuze kleding van haast alle goede herenmerken en ook nog eens in grote maten. De kleding wordt in zeer degelijke verpakking geleverd. Terugsturen is geen probleem en eventuele terugbetaling verloopt soepel. Schulte een absolute aanrader voor mensen met een maatje groter!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.