Snel en mooie mode.

Minimaal een dag wachten in de weekend 2 dagen wachten. De postbode vindt het een hele mooie verpakking wat waar is. Pracht kleding en aan merken niet te kort.

Ben zeer tevreden

De T-shirts van de eerste zending waren helaas te klein. De retourzending is correct afgehandeld. Na restitutie van het bedrag heb ik de shirts in een maat groter besteld. Over de tweede zending ben ik zeer tevreden

Snel en goed!

Jullie zijn heel snel met het in gang zetten van een bestelling! Zelfs in het weekend.

• Kwaliteit

Snelle en zorgvuldige verzending van prima artikel

Kwalitatief goed artikel dat snel na de bestelling zorgvuldig verpakt werd opgestuurd. Na goed telefonisch advies van Carolien nog een volgend artikel besteld.

Meer heb je niet nodig

Zeer groot assortiment en een prima service!

• Kwaliteit

Snelle en goede afhandeling van bestelling

mijn bestelling is naar wens

Levering

De levering met post nl was zeer slecht

• Kwaliteit

zoals mij werd voorspeld.

recent mijn eerste bestelling gedaan. denk dat er nog meerdere zullen volgen.

• Kwaliteit

goede snelle levering en erg goed verpakt

Ben erg tevreden over de levering van de bestelling. De bestelling was goed verpakt. De kwaliteit van de overhemden perfect. Zeer tevreden over het geheel.

goede online shop

kwaliteit, grote keuze, snelle levering

• Kwaliteit

Prima service, met goede steun van medewekers aan de telefoon. Als het niet lukt met uitzoeken.

• Kwaliteit

Prima service en erg snel

Geweldig!

Gisteren besteld vandaag geleverd. Veel producten, waardoor veel keus.

Te groot

Toch te groot

Beter kan het niet

Makkelijk via internet besteld Korrekt geïnformeerd Op tijd geleverd

• Kwaliteit

Zeer snelle levering en de maattabel duidelijk MVG

• Kwaliteit

zeer goede kleding, aanbiedingen, service, maar storende internet reclames

Bij een drietal bestellingen ben ik zeer goed bediend met zeer goede kleding voor goede prijzen en met een goede en punctuele service. Maar inmiddels wordt ik half gek van de zeer storende internetreclames die als ik bijvoorbeeld op Mobile.de kijk aan 4 kanten van mijn hoofdscherm heen en weer flitsen. Ik heb nog niet eerder mee gemaakt zo storend, zo opdringerig en zo veel ongevraagde reclame te krijgen. Zo als ik al zei, zeer storend! En ik weet niet hoe ik er ooit nog vanaf kom! Dus alleen aanrader als deze reclame vermeden kan worden

• Kwaliteit

Perfect verloop bestelling en bezorging

Heel snel en perfect verpakt ontvangen. Dank!

• Kwaliteit

ruime sortering in verschillende prijsklasse

goede kwaliteit van het product en zeer snelle levering

• Kwaliteit

goed toegankelijke website uitstekende afhandeling van aankopen

• Kwaliteit

Bestelling netjes verpakt aangeleverd. Genoeg tijd om evt. te retourneren. Site geeft voldoende informatie om de juiste maat te bepalen.

• Kwaliteit

Snelle en adequate handelswijze.

Bestellingen worden binnen 2 a 3 dagen geleverd. Mails worden binnen 2 a 3 dagen adequaat beantwoord.

top service

de broek die ik besteld bleek toch niet voorradig. een bijzonder sympathieke dame belde mij netjes op met het aanbod van een andere, duurdere broek, voor hetzelfde geld.

Het aanbod is groot en de levering uitstekend

Het aanbod is groot en de levering uitstekend

xxx

Goeie ervaring ..!1

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.