Goed maar toch...

Op zich duidelijke website, zeer snelle levering, ook in deze drukke tijden en uitstekend verpakt, goede regeling met bezorgen en retourneren, maar toch.....op de website speciaal een pantalon uitgezocht met bijpassende riem, soms ook wat duurder, niet altijd dus, maar geen riem bijgeleverd, alsnog gevraagd per mail, geen antwoord dan maar telefonisch, het commentaar, er staan wel riemen afgebeeld maar worden niet meer geleverd en dat is jammer, haal het dan van de website af, want hier krijg je natuurlijk ontevreden kl;anten door

• Kwaliteit

Zeer snelle levering en ook ruim assortiment kleding voor lange mannen

Prachtige jeans gescoord in maat 102, precies mijn (lengte)maat. Ik ben lang (200cm) en slank, zonder buikje, en het is voor mij erg moeilijk de goede maat spijkerbroek te vinden. Ik had bovendien geluk, want de broek in kwestie was 50% afgeprijsd. De broek was er de volgende dag, en hij zit als gegoten. Terugsturen hoefde dus niet, maar als je dat zou willen maakt Schulte het je gemakkelijk, het terugsturen is gratis. Ik hoop wel dat er ook weer truien/pullovers met extra lange rug en mouwen komen, nu is er alleen nog maar een restant van vorig jaar.

Bestelling helemaal goed.

Voor de 1e keer bij dit bedrijf besteld; alles precies conform afspraken.

geweldige service

prima overleg met klantenservice en snelle reacties.

Prima, geen klachten

Prima, geen klachten.

Erg goed

Goede producten correcte levering

Hemden gekend, maar ruime keuze Correcte en goede levering

• Kwaliteit

Keurig verpakt en snel bezorgd

• Kwaliteit

Exact zoals online kopen moet zijn.

Wat een duidelijk en overzichtelijke website! Je voelt als het ware de aankoopbegeleiding t/m het aanbieden van het pakket 24 uur later. Klasse!

Klasse in alle opzichten

Een uitgebreid aanbod mèt heldere omschrijving op de site en een snelle levering van de bestelde artikelen. Alles TOP!

Fout bij laatste levering voorheen geen problemen

Fout bij laatste levering voorheen geen problemen

Duidelijke info, website!

Snelle en keurige levering

• Kwaliteit

Top kwaliteit en Top levering!

Kee op keer goede levering

Snelle levering, heldere website

Bestelling colbert wegens Corona via website, er was veel aanbod op helder en overzichtelijke website. Betaalproces ging vlot en eenvoudig. De levering was op beloofde tijd en erg netjes verpakt. Productkwaliteit bleek ook erg goed. Helemaal tevreden.

• Kwaliteit

Ruime collectie overhemden ook in mouwlengte 7! Een uur na de bestelling al verzonden dus de andere dag in huis. Top!

• Kwaliteit

mooi hemd prima prijs snelle levering

Prima, duidelijke webshop.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Voldoet aan mijn verwachtingen

Zoals bijna altijd voldoet ook deze bestelling bij Schulte weer aan mijn verwachtingen.

• Kwaliteit

Precies ontvangen wat ik wilde hebben

De drie door mij bestelde producten werden in een keurige stevige doos geleverd. Alles klopte dus ik kom terug als klant.

alles klopt

De shirts zijn zoals besteld. Dus het plaatje op de site komt exact overeen met de shirts. Maat is ook goed.

geweldig goed

prima service en afhandeling

• Kwaliteit

Geweldig hemd en mooie print

Mooi hemd , lekker lang en prima dat deze er ook zijn in grote maten Mijn lan is er erg tevreden mee Vind het wel een Bertje jammer dat er weinig let korte mouwen zijn Groeten van Diane

• Kwaliteit

Betrouwbaar, snel, goed geprijsd.

Één van mijn vaste kledingwinkels.

• Kwaliteit

Keurige snelle service, uitstekende kwaliteit kleding

Prima service, ook retour zendingen snel afgehandeld.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.