Goede webshop snelle bezorging

Goede webshop goede betalingsmogelijkheden en snelle bezorging

• Kwaliteit

Volgens afspraak is de bestelling geleverd.

Prima levering

Snel en juist geleverde goederen

• Kwaliteit

Goede verpakking goed verzorgd. ben zeer tevreden met de afhandeling van het bestelde product.

Vreemd.

Vorig jaar een jas van Gant bij jullie gekocht .....voor de helft van de prijs wat hij nu kost.

Goed verzorgd

Prachtig badjas, mooie kwaliteit. Keurig verpakt voor verzending

• Kwaliteit

Betrouwbaar prima. Goed en netjes verpakt

Ik zou zo weer bij hen wat kopen. Zou fijn zijn dat ze ook persoonlijke speciale aanbiedingen kunnen maken, praktisch en leeftijdsgericht. waar heeft de klant behoefte aan in een bepaald seizoen. Sporten, vakantie uit eten en naar theater gaan etc.

Mooie spullen, snel geleverd

Mooie spullen, snel geleverd

Correct

Eenvoudig te bestellen. Ruime keuze. Goede afwikkeling.

• Kwaliteit

Alleen jammer dat men niet aan de aanbieding kon voldoen van 5 bestellen en 4 betalen. Maar anders goede ervaring.

• Kwaliteit

Altijd snel, betrouwbaar en correct !

Al enkele jaren vaste leverancier. Zeer betrouwbaar .

super service en communicatie

Een Gardeur jeans besteld op dinsdag en binnen paar uur mail dat de broek in bestelde maat niet op voorraad was. Bestelling zou hierdoor enkele dagen later worden verzonden. Vrijdag de broek al binnen heel goed en degelijk verpakt. Aanrader!

Positieve ervaring

Zeer tevreden over bestelde artikelen

goede ervaring

snel en betrouwbaar

Overhemd veel te lang

Bezorging snel maar spijt dat ik ondanks dat er stond mouwlengte 7 ook het overhemd veel te lang is. Hier geleerd dat internet kopen wel makkelijk is maar ik zal dit niet makkelijk weer doen. Ook op internet van Ledub stond wel het goede overhemd , maar goed hier ben ikzelf debet aan

uitstekende snelle service

kleding netjes verpakt snel geleverd prima

• Kwaliteit

tot nu toe is alles goed gegaan

goed en moderne kleding

Snel en goed verzorgd

Schulte heeft een breed aanbod, een goede webshop, werkt snel en professioneel

Zeer ruime keuze.

In de winkel wordt je zeer vriendelijk en deskundig geadviseerd. In deze tijd ook handig om online te kunnen bestellen.

• Kwaliteit

Een nieuwe lente en meteen behoefte aan vrolijke kleding, al is het maar om uit de covid-sleur te komen. Bij Schulte Herenmode zit je dan goed! Een uitgebreid assortiment kleuren, materialen en dessins én ook niet onbelangrijk dat de mannen die grotere maten nodig hebben er gesoigneerd uit zien. Wat online besteld wordt is met een paar dagen in huis, dus top service!

Helemaal top

ik had eerst de verkeerde pasvorm besteld. Deze teruggestuurd en nieuwe besteld. Bestellen en terugsturen verloopt beide zonder problemen. Ik ben erg tevreden met de service en kwaliteit van Schulte mannenmode.

uitstekend

Beste prijs, snelle levering

• Kwaliteit

Prima website om keuze te kunnen maken, snelle afhandeling van de bestelling

Website is goed gestructureerd en daarmee behulpzaam om een keuze te kunnen maken. Ik merk wel op dat bij de overhemden (Olymp en Thomas Maine), met name bij button-down boord, de gangbare maat 41 snel niet leverbaar is.

• Kwaliteit

Goede prijs/ kwaliteit, top service

Snelle levertijd, goede service.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.