Precies gekregen wat ik had verwacht

Goede snelle levering netjes verpakt en compleet

• Kwaliteit

Snelle levering, eenvoudig retour sturen en achteraf betalen.

Snelle levering, eenvoudig retour sturen en achteraf betalen.

• Kwaliteit

Goede website, prima service en prijs en snel geleverd

Heel tevreden!

• Kwaliteit

Eerlijk en open bedrijf met goede communicatie

Alles klopt

• Kwaliteit

top bedrijf makkelijk en snel geleverd

zaterdag besteld en dinsdag geleverd

Keurig geregeld

• Kwaliteit

DE bestelling ging vlot, de levering dito en de kwaliteit van het geleverde was prima. Weer een extra klant!

• Kwaliteit

Altijd top verzorgd & snel!

Regelmatig bestel ik wat via de website en iedere keer is het een schot in de roos geweest. Netjes verpakt, alles verzorgd om retour te zenden maar daar heb ik nog nooit gebruik van gemaakt.

• Kwaliteit

Schulte zorgt voor een snelle levering. Keer op keer.

Schulte levert altijd snel. Niet alles past. Ook niet als je van hetzelfde merk dezelfde maat besteld maar dat ligt aan de leverancier. Niet aan Schulte. De prijs is prima. De kwaliteit ook als je het goede kiest.

• Kwaliteit

Mooie aanbieding. Prima verpakt en thuisbezorgd. Met plezier gedragen.

Super tevreden

Het is mijn eerste kennismaking met uw bedrijf en ben zeer tevreden met mijn aankoop. U heeft een fantastische en zeer toegankelijke web site. Mijn bestelde overhemden werden, zoals beloofd, de tweede dag geleverd en wel in een prachtige verpakking. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Chapeau!

• Kwaliteit

normaal gesproken gaat alles goed

ik heb 2 mooie polo's besteld en 2 dagen erna geleverd alleen ik heb altijd de line big&tall maar ik kreeg de goede ordernummers alleen het was geen big&tall maar gewoon xxl en ik zou er antwoord op krijgen maar nu 3 dagen later nog niets gehoord jammer

Perfect en snel!

Zeer snelle levering, goede procedure ook voor artikelen die geretourneerd moeten worden.

Correcte informatie, vlotte levering

gewoon goed

duidelijke webshop, snelle levering. Gewoon foutloos.

• Kwaliteit

Zeer tevreden, perfecte maat, voor een moeilijk luchaam

Ik ben zeer tevreden. Vanwege lengte en taille een lastige maat. Maar was in een keer goed. Perfect gedaan zo.

Prima service en kwaliteit

Bestelling vlot en correct bezorgd.

perfect

perfect

Goede kwaliteit

Tot nu toe hele goede ervaring met mijn bestellingen. Zie hele mooie zomerjassen, allen voor een prijs van meer dan €500 vind ik buiten alle proporties

• Kwaliteit

Van bestelling tot levering verliep alles 100% naar wens.

Helemaal top!

Snel geleverd, nette goede verpakking, ook beschrijving retourprocedure zit erbij incl. retourticker, je hoeft niets zelf te printen. Zeer tevreden!

geweldig

alles goed gegaan, geen klachten

• Kwaliteit

Snelle levering, mooi verpakt en gemakkelijk retour

De bestelde broek werd snel geleverd en zat prachtig verpakt in een mooie stevige doos die makkelijk te openen is. De retour procedure is heel simpel gemaakt en gratis. Zeer klantvriendelijk allemaal. Dit bedrijf begrijpt het.

• Kwaliteit

Goed, snel en betrouwbaar!

Uitstekende Website

• Kwaliteit

Moest helaas product retourneren ivm te kleine maat, snelle verwerking en snel retour van bedrag

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.