Laden reviews...
3.217 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Prettig geregeld
Jan
Gronsveld
Jelte
Halsteren
Kwaliteit goed en mooie verpakking, ook belangrijk!!
G.
Kortenhoef
Betrouwbaar, alles is super geregeld
Ronald
Haaksbergen
Mooie verpakking, mooie platte doos dus cadeau papier er omheen en dan is het is een prachtig cadeau.
Charmaine
Middenmeer
Prima eerste ervaring
Ruud
Akkrum
De ervaring is, alles is goed geregeld bij Schulte.
Leen
Opperdoes
mooie jas, snel in huis, prachtig verpakt, chapeau!
Rik
Axel
Snelle Levering...
Gerard
Haarlem
Al veel verschillende items besteld. Mooie merken, groot assortiment! Snelle levering , fijn contact. Zeker een aanrader, hopelijk snel een keer in het echt bezoeken!
Judith
Philippine
Ik hoop wel gevrijwaard te blijven van reclame.
Ben van Wendel de Joode
Nunspeet
snelle service en mooi verpakt met hoeshouder en kapstok
luc yzermans
maaseik
gewoon goed
KJ
Rijnsburg
Ik herhaal: Het artikel is perfect!
Marius
Amstelveen
Schikte heeft een groot aanbod waarbinnen je goed kan filteren. Er zijn vaak ook interessante aanbiedingen. De levering is snel in keurige verpakking. Ook retouren zijn gemakkelijk geregeld.
Johan
Son en Breugel
Ik wilde telefonisch een broek bestellen en advies over de maat. Maat en model van een andere broek heb ik doorgegeven maar ik werd toch naar de website verwezen. Instructie was duidelijk, maar ik moest toch lang zoeken voor ik het gevonden had. Gelukkig de goeie broek ontvangen.
Beveelt niet aan
Maja de Haan
Andijk
Het is inderdaad niet mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. De betaling zit namelijk gekoppeld aan de website. Mocht u hulp nodig hebben bij het bestelproces dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice op telefoonnummer 0252-700276.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30 uur.
De site biedt ee mooi aanbod met goede zoekfuncties. Gunstige prijzen. Makkelijk bestelproces. Deugdelijke verpakking. Snelle verzending. Reactieve klantenservice. Dus niets te klagen!
Frans
Vught
Snel keurig verpakt
Jukes
Hendriks
Alleen de maten, ik weet niet wat voor een maten gebruikt worden vallen erg klein uit. Normaal zit ik tussen 3xl of 4 xl in. Bij deze jas had ik 6xl
Gerard
maasbracht
De maat kan per merk en pasvorm verschillen. Wilt u zeker weten dat u de juiste maat besteld dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 0252-700276. Wij kunnen het artikel voor u laten opmeten.
Besteld via online, jas netjes in doos verpakt en juiste tijd geleverd!
Willem van Duijvenbode
KATWIJK ZH
ik ben dik tevreden.
Ewin Harkema
Renkum
Goede service en snel geleverd
Edwin
Numansdorp
Je krijgt na de online bestelling, gelijk alles opgestuurd, is netjes verpakt. Echte kwaliteit s producten. Omruilen gaat ook heel makkelijk. Alles is gewoon weg goed geregeld.
Marcel
Hoofddorp
Voor de eerste keer bij Schulte besteld, maar zeker niet voor de laatste keer. Zeer zorgvuldig en mooi verpakt en ook zeer duidelijk en zorgvuldig in de instructies erbij hoe je kan retourneren. Zeer klantvriendelijk ! Deze winkel heeft hier oog voor en schept meteen vertrouwen!
Nora
Wassenaar
Snelle verzending! Vriendelijk en goede service. Mooie merken !
Aaltje
Emmen
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom