Goede service, goed advies, fantastische levering

Alles goed in 1 keer

Goede overzichtelijke uitleg online. Fantastische kleding

Superrrr!!

Twee kledingstukken van het merk Gant gekocht. Kwaliteit altijd top! En nu gekocht bij Schulte met een enige korting. Keurig netjes in een mooie doos geleverd volgens planning. Het kan niet beter. Kortom Superrrrr!

• Kwaliteit

chique verpakte matige kwaliteit = mijn ervaring tot nu toe

Pierre Cardin spijkerbroek: heel andere, dunnere kwaliteit dan 'oude' broek van zelfde merk, type etc.etc. Is meer een 'legging' dan stevige spijkerbroek. Dus: beetje tegenvallend qua degelijkheid. Ook ooit Boss spijkerbroek betrokken van u: toen in no time de zakken kapot en toen laten repareren....Dus: same story. Wel aantrekkelijk geprijsd, maar kwaliteit...?

Prima kwaliteit snel geleverd

Is prima gegaan voor mijn volgende aankoop ga ik weer kijken

• Kwaliteit

Ervaring is altijd goed met Schulte

Al vaker bestellingen gedaan en wordt netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en aflevering

• Kwaliteit

Snelle levering en alles correct....

Slecht

Melding van PostNL dat levering is gebeurd, doch niets ontvangen. Uw klantendienst is ermee bezig.

Website en snelheid levering zeer goed

Website en snelheid levering zeer goed

Zeer correct en snel

Ondanks dat mijn bestelling niet op voorraad was, is deze na bijbestelling razend snel geleverd. Top! Ga zeker meer via Schulte bestellen.

• Kwaliteit

Helaas de jas was veel te klein. Maar het product zag er mooi en goed uit. En jammer dat er geen andere maten voor mij waren.

Xx

xx

• Kwaliteit

de levering was zeer correct en heel snel!!

Het mailcontact was zeer netjes. Voor de rest was alles perfect geregeld!

• Kwaliteit

Ondanks de Dec. maand heel snel geleverd.

Alles klopte

Ondanks alle vertragingen bij afleveringen in deze tijd had ik het juiste artikel na ruim een dag in huis!

Helemaal top.

Supersnelle bezorging. Keurig ingepakt. We gaan hier zeker nog vaker bestellen.

Vlotte levering, aanbevolen

Eén opmerking voor de klantenservice: Onze email wordt niet ontvangen op hun email-adres.

Nooit geen problemen,proficiat.

Top merken.

Meestal prima

Zending van 30/11 op 5/12 nog steeds niet ontvangen

Correcte en snelle levering

Ik heb al vaker iets besteld en heb met alles een goede ervaring

• Kwaliteit

De nare nasmaak werd zoet.

Alles was prima totdat ik 1 dag na ontvangst zag dat mijn product nu 40% goedkoper was. Geïrriteerd beoordeelde ik met 2 sterren ipv na te vragen of ik ook voor die korting in aanmerking kwam. Want dat bleek zo: ongevraagd werd de 40% korting teruggestort op mijn rekening. Dit is een nette afhandeling!

Jammer van prijspolitiek.

Grotere maat hogere prijs bevalt mij absoluut niet.

• Kwaliteit

Onberispelijke service, correcte kleding maten.

Correct, zoals steeds.

• Kwaliteit

Overzichtelijke en uitgebreide webshop, snelle en correcte levering !

Titel geeft alles aan van de ervaring.......

Snel geleverd Goede prijs kwaliteit

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.