Wederom tevreden

Snelle levering,altijd zeer keurig verpakt en wederom een mooi overhemd .

• Kwaliteit

Besteld, betaald en geleverd. Precies datgene wat verwacht wordt.

Vlot

Alles ok

• Kwaliteit

Ondanks de feestdagen toch een snelle levering

Bij herhaling, tevreden!!

Zie boven, m.i. geen verdere toelichting nodig!

• Kwaliteit

top winkel maar lange mannen

snel bezorgd altijd!

Uitstekende service en produkten

Bestelling ging prima, prima producten. Shirts bestellen blijkt lastig, omdat elk merk weer anders valt. Ben daardoor toch in winkel terecht gekomen, alwaar ik ook prima geholpen ben.

• Kwaliteit

Mooie merken, grote maten.. top!

Snelle levering, goed verpakt Mijn man is blij en ik ook!

• Kwaliteit

Goede service en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

• Kwaliteit

Levering op tijd en een zeer goede service.

Zeer veel keuze

Goede kwaliteit

Mooie doos, goede jas, in keurige hoes. Feestje om te ontvangen.

• Kwaliteit

Meestal goed maar soms slordig

Mooie producten voor acceptabele prijs, vlotte verzending in stevige passende dozen. Zeer goede retourservice al heb ik die slechts één keer hoeven te gebruiken. Dat was zo'n slordigheidje. Een trui die als wollen trui werd aangeboden en verkocht bleek geen wol maar katoen te zijn. Oke, kan gebeuren maar daarom direct retour gestuurd. Op de financiële afwikkeling hiervan zit ik nog te wachten. Dat gaat dus minder vlot.

Mooie kleding foutje verzending

Voor de feestdagen een mooie trui besteld. Die kwam maar niet. Na de feestdagen contact opgenomen en inderdaad er was wat mis gegaan bij het verzendproces. Positief was dat binnen de kortste keren de (mooie) trui in mijn bezit was

Prima zaak

Duidelijke website, goede info over bezorging

• Kwaliteit

altijd fijn om die doos te openen

Mijn ervaringen met Schulte zijn tot nu toe altijd positief geweest. De doos is echt mooi vormgegeven en het is netjes verpakt. Het is een feestje om open te maken.

Prima.

Prima truien. Goede levering.

• Kwaliteit

Prachtig vest voor scherpe prijs

• Kwaliteit

Besteld, op tijd verzonden, artikel voldeed exa ct aan beschrijving. Merci

• Kwaliteit

Kwaliteit, snelle levering en goede service!

Kwaliteit, snelle levering en goede service!

• Kwaliteit

Schulte Herenmode levert goede kwaliteit tegen een acceptabele prijs

De presentatie van kleding op de website komt volledig overeen met de werkelijkheid bij levering. De kwaliteit is prima en de prijs alleszins acceptabel. Ook het eventueel retourneren is goed voorbereid (ik heb daar overigens geen gebruik van gemaakt).

uitstekend

bestellen, bezorgen en after-sales: FANTASTISCH

Snel, goed, betrouwbaar.

Snelle, goede en betrouwbare leveringen van goede producten.

Betreft rood overhemd Merk Ledub

Ik koop al jaren bij jullie maar dit heb ik nog niet eerder regelmaat. De kleur rood van het overhemd op de website kwam helemaal niet overeen met het gestuurde overhemd. Op de website was de kleur mooi ( lichter en diep rood). In het echt donker en grauw. Kwaliteit is goed, maar in de winkel had ik het niet gekocht, ook niet voor de helft van deze prijs.

Gewoon goed!

Helemaal tevreden, snelle verzending, erg mooie Tramarossa broek

Fijn kopen

Fijne service en prettig winkelen online,. Veel keus en overzichtelijk om keuzes te maken, kiezen al vaker voor schulte. Fijne ervaring en goede service. Een tevreden klant, en zal zeker vaker bij jullie shoppen online, Bedankt en vriendelijke groet,

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.