Zoals verwacht. Snelle levering.

Al enkele keren bij Schulte besteld. Nu weer een snelle levering en met achteraf betaling niet wachten op geld terug na een retourzending.

• Kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding Snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding Snel geleverd Uitstekend verpakt Zeker voor herhaling vatbaar

• Kwaliteit

Uitstekend. Komen afspraken heel goed na.

• Kwaliteit

Mooie artikelen en prima service

Mooie en kwalitatief hoogwaardige en ruime keuze. Service is goed en levering vlot.

• Kwaliteit

Snelle levering, prima service en goede producten

De website is gebruiksvriendelijk, de producten kunnen snel geleverd worden en Schulte Herenmode biedt producten van goede kwaliteit aan.

Prima servies

Snel en correcte af handeling van bestelling en goede kwaliteit

• Kwaliteit

Met Schulte mode gaat alles altijd correct.

Met Post NL deze keer helaas niet , 3 november besteld nog steeds niets ontvangen. Erg jammer.

Tevreden

Alles prima we zijn tevreden !

• Kwaliteit

Goeie web-site, redelijke prijzen.

Grote keuze, snelle levering ook al is het product niet op voorraad.

TOP ! Snelle levering, goed en professioneel verpakt

Ook deze derde bestelling was weer helemaal top in orde !

Snelle levering en kwaliteit

Zeer tevreden over de service, snelle levering en kwaliteitsvolle kleding.

Prima verzorgd, snel geleverd

Schulte Herenmode, nieuw voor mij. Eerste ervaring geheel naar wens.

Perfect.

Snelle levering, goed verpakt in mooie Schulte-doos en scherpe prijs. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Helemaal tevreden met aankoop en heel snel ontvangen van de bestelling

Helemaal tevreden met aankoop en heel snel ontvangen van de bestelling

goed duidelijk en snel

waren ze allemaal maar zo!

Geweldig!

Mijn man was heel blij met zijn nieuwe broek. Een hele mooie kleur. Paste precies, maar omdat mijn man korte Benen heeft moet de broek wel ingekort worden Door een kleermaker hier in Middelburg. Veel dank, groetjes Madelein Linders-Gerritsen.

• Kwaliteit

Fantastische service en zeer goede kwaliteit.

Heb diverse keren bij Schulte gekocht ,altijd vlug in huis en een perfecte kwaliteit . Helaas moest ik de laatste zending retourneren .Maar was mijn eigen fout doordat ik een veel te grote maat had besteld.

• Kwaliteit

Uitermate tevreden over de flexibiliteit

Door Corona lag ik in het ziekenhuis, ver van huis. Ik had nieuw ondergoed nodig en slechts 1 telefoontje was voldoende. Top service

• Kwaliteit

Snelle service. Fijn grote maten.

Snelle levering en correcte afhandeling van retouren

• Kwaliteit

Perfect verkeerd adres opgegeven maar heel goed opgelost. Tevens snellen levering.

Snel en correct

Twee polo’s besteld. Snel en correct geleverd in nette verpakking. Net geen 10 omdat bij een van de polo’s de kleur afweek van op de site maar desalniettemin nog steeds mooi, dus niet hoeven terugsturen.

• Kwaliteit

Weer een snelle levering en alles in orde.

Weer een snelle levering en alles in orde

Zoals afgesproken dus 100%

Snel en correct geleverd!

Snel, uitstekende kwaliteit

Ook de klantenservice geeft snel en adequaat antwoord. Prima (online) winkel!

Prima winkel

veel keuze en veel verschillende merken . voor elk wat wils.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.