zeer goed geholpen door uw telefoniste.

normaal vinden wij die reviews flauwekul en doen we er niet aan mee. maar in dit geval maken we een uitzondering. 1.Telefoniste was zeer professioneel. Bij de zgn grote jongens zitten dames die nergens verstand van hebben, je lang laten wachten en dan nog van het kastje naar de muur sturen. 2.Deze dame had gevoel voor humor.Ze gedroeg zich alsof het haar eigen bedrijf was.Super.Krijgt ze wel genoeg salaris? Een goede medewerker is nooit te duur. 3.Ontvangst broek niet in een opgepropte goedkope plasticzak, nee broek keurig in de vouw in een mooie schulte doos. 4.Hebben de rekening dan ook gelijk betaald. 5.Wij zijn zuinige zeeuwen, de prijs was ook zuunig.

Positief

Niet alles wat op de site staat is op voorraad maar er is een oplossing gevonden

Gemakkelijk en snel

Product gemakkelijk te vinden op de website, zo besteld en ontvangen in een kartonnen doos. Super

• Kwaliteit

Grote keuze, redelijke prijs en snelle levering; aanrader!

Schulte Herenmode beschikt over makkelijk toegankelijke en overzichtelijke website. Daarnaast bestaat bij een aantal artikelen de mogelijkheid om specifieke wensen kenbaar te maken. Bijvoorbeeld bij overhemden: scala aan merken; korte- en (extra)lange mouw, wel of geen borstzak; wel of niet button-down etc. etc. Kortom een webwinkel waar wel heel veel valt te kiezen. Voorts snelle en zorgvuldige levering met mogelijkheid tot betaling achteraf en gratis retourneren. Perfect en niks op aan te merken.

• Kwaliteit

Als het er is, is het snel geleverd.

Als het er niét is, is het geld snel terug. Als er maar 1 artikel is in 1 maat, in mijn geval vest lacoste maat 11, is het per telefoon voor Dixy te moeilijk om de order aan te nemen, zonder artikelnummer.. (Ik zat met mijn honden in de tuin, zonder papier en pen..)

Tevreden

Artikel met aandacht verpakt. Fijn om een bestelling op die manier te ontvangen of het een cadeau is.

Snelle en goede service

De volgende dag in huis. Netjes verpakt en tegen een goede prijs.

Heel goed.

Ruime keuze in herenkleding. Binnen 1 dag werden de truien al geleverd. Goed en zorgvuldig verpakt. Helaas had ik waardebon van €25,- op website niet gezien. Bestel bijna nooit online.

Goed en snel geregeld.

Mijn bestelling keurig ingepakt na twee dagen ontvangen.

een goede aflevering

Het wordt snel en netjes bezorgt

Schulte voor goede herenmode

Door Covid-19 en mijn kwetsbaarheid genoodzaakt herenmode online te kopen en mijn vertrouwde leverancier ontrouw te worden. Kwam uit bij Schulte die zelfde kledinglijn voert. Zeer tevreden over hun service!

Goede kwaliteit artikelen verkoopt Schulte Herenmode

Goed passend kleding, zit vaak als gegoten, uiterst tevreden over Schulte Herenmode!

Zeer goede service

Zeer mooie artikelen en een zeer goede klantenservice.

• Kwaliteit

goede kwaliteit voor prima prijs

Na telf.contact van wege een juiste maat, product besteld en past uitstekend.

Snelle en goede levering

Levering van mijn order verliep helemaal vlekkeloos!

Een top bedrijf

Ik heb goede ervaringen met Schulte , dus totaal geen klachten, ga zo door !!!

• Kwaliteit

Mooi product, correcte en snelle levering

Vaker hier gekocht. Altijd OK

Mooie collectie

Uitstekende service!

• Kwaliteit

Top winkel met grote maten voor de man!

Super relaxte winkel met mooie grote maten en merken

Uitstekende service

super service !

• Kwaliteit

communicatie / levering gewoon goed !

gewoon GOED!

• Kwaliteit

Prima jas, prima levering.

Beste, Mooie jas, Uitstekend verpakt in een speciale "jaszak" en Schulte doos. Zag er al met al goed uit. Jas zit goed en is lekker licht om te dragen. Met vr. groet. H. van der Haar.

Korrekt, schnell und gute Qualitaet

erste ker dat ik vab Schulte koop.

zoals gebruikelijk

bestelde niet op voorraad, meteen een e mail dat ze het bij de leverancier moesten bestellen en dat het iets langer kon duren - binnen ruim een week afgeleverd en daarvoor gemeld dat het bestelde was afgestuurd

• Kwaliteit

Snelle levering en nette verpakking.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.