Prachtige jas , keurig verpakt geleverd.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe winterjas. Gelukkig heb ik de juiste maat besteld.

Snelle bezorging

Bestellen gaat snel en eenvoudig. De bezorging is vlot. Keurig verpakt in een mooie doos. Duidelijke instructies voor het eventueel terugsturen. De bestelde artozijn van goede kwaliteit!

Netjes verpakt en verstuurt

Netjes

eerste kennismaking is uitstekend

vlotte levering, keurig verpakt, uitstekende pasvorm

Voor herhaling vatbaar!!

Prima afwikkeling van mijn bestelling. Keurig op de hoogte gehouden waar het pakketje zich bevond en wanneer ik het kon verwachten. Keurig bezorgd op aangegeven dag.

• Kwaliteit

Handige site en vlotte levering.

Uitgebreide sortering en het bestellen verliep vlot. Het door mij bestelde artikel voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

• Kwaliteit

Hoog kwalitatief en snel geleverd.

Keurige verpakking voor de overhemden met direct een retour bon. Netjes verpakt en snel verzonden.

• Kwaliteit

Alles is correct verlopen!

Alles is snel en correct verlopen Dpolo's zijn van goede kwaliteit en passen perfect!

prima en snelle service

snelle levering, producten zeer goed ingepakt. goede service

Zoals eerdere ervaringen perfect

• Kwaliteit

Ik heb nog niet veel ervaring met Schulte, slechts 1 maal wat besteld.

Heb een broek besteld bij Schulte die niet paste ( ik had de verkeerde maat op gegeven,) Ik wist niet hoe ik de goede maat moest vinden, en daarom gebeld, werd keurig en prima te woord gestaan en perfect geholpen door de mevrouw die ik aan de lijn had, nu hopen dat het de goede maat is, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Prima pyjama!

Prima pyjama en snelle levering.

Heel tevreden!

Keurig verzorgd, ik ben blij Schulte herenmode online ontdekt te hebben! Precies de stijl die ik zoek!

Komt afspraken na.

Alles netjes geregeld.

Alles wat je wilt

tevreden en correcte aflevering

tevreden en correcte aflevering

Super snel geleverd

Mooi jasje besteld en de volgende dag al in huis!

• Kwaliteit

Schulte doet wat hij belooft.

Schulte levert op tijd, communiceert helder en rekent geen extra kosten. Prijs/ kwaliteit verhouding is in balans, ben zeer tevreden.

• Kwaliteit

Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Perfect.

Prima winkel!

Goede website, veel informatie over een kledingstuk, snelle levering en snelle afhandeling van retouren.

Bestelling keurig verzorgd

Een mooie Barbour jas gekocht. Van te voren gebeld ivm de maat. Klopte allemaal precies. Prachtige jas en past perfect

• Kwaliteit

Perfecte en snelle levering !!

Perfecte en snelle levering ! Kwaliteitstrui !!

• Kwaliteit

Keurig en correct alles uitgevoerd

Alles OK !!!

website, afhandeling en kwaliteit.... Super!

• Kwaliteit

Levering perfect maar product zelf viel tegen

Heb hele goede ervaringen met Schulte. Echter dit was voor het eerst dat ik een product van dit merk bestelde via de site. Het product viel mij persoonlijk tegen en daarom heb ik het geretourneerd.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.