Mooie site, mooie kleding merken, goede prijs

Recent heb ik bij Schulte een trui besteld met korte mouw die snel geleverd werd. De trui was afgeprijsd en had een keurige prijs en dat is de reden dat wij hem hier besteld hebben. Nou kennis gemaakt te hebben met Schulte kom ik zeker terug.

Gewoon goed.

Maat volgens tabel, past dus goed. Mooie en goede kwaliteit. Verpakking is uitstekend, binnen 2 dagen in huis.

prima service

prima service en zeer mooie overhemden voor een scherpe prijs

• Kwaliteit

vlot geleverd en precies de juiste maat en kwaliteit.

Alles volgens wens. Vlot geleverd.

Gewoon Goed

Ik koop regelmatig bij Schulte,waarom een breedte keuze,maar ook omdat ik een boss fan ben,de verzending altijd op tijd en keurig verpakt. Dus gewoon goed.

Eerlijke topservice

Niet alleen mooie collectie , maar ongeziene service bij problemen! Wij zijn fans!

• Kwaliteit

Zoals altijd het juiste artikel en op tijd .

Zoals altijd immer correct

Steeds kleding van hoge kwaliteit, juiste maataanduiding, goede prijzen, correcte verzending.

Prachtige Heren short

Na eerdere bezoek bij de fysieke winkel in Heemstede nu eens een item in de webshop aangeschaft en de short broek voldoet uitstekend , uitstekend van kwaliteit

Mooie overhemden , prima prijs

Er was weer sale. 2 mooie overhemden gekozen, ze waren er snel. Keurig verpakt. Echt top! 10+

Uitstekende kwaliteit. Grote maten. Veel keuze. Snelle levering

Uitstekende kwaliteit

• Kwaliteit

Alles klopt behalve de verzending met Post.nl

Alles klopt ,behalve de verzending met het krakkemikkige Post.nl.

Niet goed, geld terug

Klantvriendelijke organisatie.

Altijd in orde!

Altijd in orde!i

• Kwaliteit

De bestelling is in goede orde ontvangen

De artikelen zijn goed gekeurd precies wat ik heb besteld. Jullie zijn geslaagd een dikke 10 Tot de volgende keer.

• Kwaliteit

Zeer goede en betrouwbaar en snelle verzending webshop

Gewoon Top webshop

• Kwaliteit

Zoals gewoonlijk. Perfect qua levering en kwaliteit

Positief

Vlotte en correcte levering.

• Kwaliteit

Snelle levering en de bodywarmers mooi verpakt in kledingzak! Echt top!

perfect

Schulte is een top bedrijf waar ik al mijn kledingstukken koop,en heeft ook een snelle levering

• Kwaliteit

Zoals altijd alles keurig volgens afspraak!

Alles weer prima van aankoop tot levering en een goede prijs!

• Kwaliteit

Keurig gehalopen, zeer vriendelijk !

Gewoon heel goed

Duidelijke website, goede communicatie, verpakkingen op maat, simpele wijze van retour zenden en snelle afhandeling. Gewoon top service

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.