Heel fijne ervaring, zeker een aanrader

Super tevreden met de verzending en het product, 0.5 sterren minder omdat de “kortingscode” niet werkte, welke aangeven was en bij 200euro aan kleding wel leuk geweest zul zijn

Zoals altijd top

Ik heb twee weken geleden een NZA t-shirt bij Schulte Herenmode besteld en die werd snel geleverd. Het t-shirt past prima en is mooi. Keurig geleverd in een stevig doosje. Ik ben er blij mee.

Nn

Nn

Correcte en vlotte afwerking

Goed, zonder verdere opmerkingen

• Kwaliteit

Zoals altijd zeer tevreden.

Zoals gebruikelijk alles prima in orde. Kwalitatief goede producten en alles conform afspraak goed verpakt en op tijd geleverd.

• Kwaliteit

Goede en snelle afhandeling van de bestelling.

Aanvulling : Wat ik minder prettig vind, is de voortdurende 'achtervolging' op het internet door Schulte. Wanneer ik op het internet zit, word ik 'belaagd ' door pop ups van jullie bedrijf. Uiterst irritant. Stop daarmee.

De klantenservice super.

Had twee overhemden besteld, een ontvangen. Klantenservice gebeld en ontzettend vriendelijk en kundig geholpen. Het tweede overhemd kwam snel.

• Kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering!

Naast ruime keuze en veel mooie kwaliteitsmerken ook snelle levering.

• Kwaliteit

Koop bij Schulte één keer en je wilt nooit anders meer

Vakkundig en super vriendelijk personeel

• Kwaliteit

Snelle correcte levering, zie onderstaand

De Bugatti jas die wij besteld hebben zou een capuchon hebben, dat staat duidelijk in de beschrijving beschreven. Dat is echter niet het geval. Zou dit aanpassen!! Verder is het een prachtige jas.

uitstekend

Als ik wat bestel bij Schulte verloopt het aankoop proces als een zonnetje. Kwaliteit fantastisch alles snel bezorgd, daarom koop ik mijn broeken altijd bij Schulte.

• Kwaliteit

Was vergeten om de korting afstellen trekken bij mijn betaling. Na één telefoontje de zelfde dag nog keurig geregeld. Top!!

• Kwaliteit

Snel en mooi verpakt in 1 woord top!

Snel en mooi verpakt in 1 woord top!

• Kwaliteit

Prachtige uitgebreide collectie, supersnel verstuurd en geen verzendkosten, dat is mooi winkelen zo!

• Kwaliteit

Top kleding, service en snelle levering

Website top maken juiste keuze en maat.

• Kwaliteit

Mooie jas gekocht, snel geleverd!

Fijne website, mooi assortiment. Ik kon snel en makkelijk een mooie winterjas uitzoeken en bestellen en die werd snel geleverd.

Duidelijke website , snelle levering

Nu 2 keer jeans besteld , makkelijk kiezen op de website met filter, concurrerende prijs en snelle levering in een nette doos zonder verzendkosten. Vaak zijn er maar een beperkt aantal maten van een bepaalde jeans beschikbaar. Verder zeer tevreden

Een top bedrijf

Snelle levering met een overzichtelijke web site

• Kwaliteit

Ben zeer tevreden over elke aankoop.

Zeer mooie kleding. Goede pasvorm en goede kwaliteit. Een herenmode zaak die in alles (met weemoed) doet denken aan de betere herenmodezaken van vroeger. Met 79 jaar denk ik daarover met enige ervaring te kunnen spreken. Vind het zeer jammer dat u geen filiaal heeft in Apeldoorn. Kwaliteitszaken zoals de uwe worden hier node gemist. Met vriendelijke groeten, A.G. Spelde

correct

goede website en behandeling bestelling

gewoon goed

goed besteld en het goede geleverd top

Correcte levering

Snel en goed geleverd. Mijn dank

• Kwaliteit

Levering kleding op rolletjes verlopen

Het was voor mij de eerste keer dat ik kleding bestelde bij Schulte Herenmode, dit proces verliep via de website vlekkeloos en snel. Ditzelfde gold voor de levering, die niet lang daarna volgde. Solide verpakt!

Correcte aflevering

In eerste instantie was de jas te klein terug gestuurd en snel afgehandeld en een maat groter besteld die wel goed zat. Kortom allemaal snel geregeld alles. Top

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.