Prima webshop, mooi aanbod

Al enige tijd klant vanwege de goede kwaliteit overhemden. Meerdere keren inmiddels bij Schulte Herenmode besteld.

Zoals verwacht

ok, nothing special

Perfect!

Alles uitermate vlot en volgens afspraak.

• Kwaliteit

Met regelmaat bestel in online bij Schulte herenmode, en ik kan niet anders zeggen dan ....Uitstekend... keurig verpakt, snelle levering , mooie kwaliteit. Zeker een aanrader ..

Geweldig!

Goede kwaliteit snelle verzending. Goed ingepakt. Voor herhaling vatbaar.

Super snelle levering

Bestelling was binnen 2 dagen netjes bezorgd.

Goede keuze

Mooi breed arsenaal aan kleding van gerenommeerde bedrijven. Fijne maattabel bij alle kleding.

Goede ervaring.

Goede ervaring. Ook in covid-19-tijd binnen redelijke termijnen geleverd. ZO besteld. WO in huis.

Netjes en vlot geregeld

Goede service en snel bezorgd

• Kwaliteit

Bestelde artikelen waren snel geleverd

w

w

• Kwaliteit

Goede kwaliteit snel bezorgd!

• Kwaliteit

eens gehad koop je steeds dezelfde

goede kwaliteit en steeds de juiste maat ! alhoewel grote maat toch steeds een mooi assortiment

Professionele afhandeling,, breed assortiment

Ik Zou de optie willen hebben o m aan te kunnen geven dat levering bv binnen 1 week ok is. Het hoeft meestal niet zsm Waarom moet ik mijn naam en email opnieuw invullen?? U kent mij inmiddels toch wel??

• Kwaliteit

Al vaker leverde u mij kleding. Dat liep gesmeerd. Een ding begrijp ik echter niet: op uw website vermeldt u als een van de voordelen 'betalen achteraf', maar als ik bestel kan dat alleen maar als boter bij de vis d.w.z. contant. Hoe valt dit met elkaar te rijmen?

• Kwaliteit

prima service , artikel uitstekend !

snelle levering , zorgvuldige behandeling ,top !

• Kwaliteit

Goed verzorgt vanaf de bestelling tot aan de aflevering.

Perfect.

goed, snel

Mooie website.

• Kwaliteit

Gewoon super verzorgd en mooie overhemden

Helemaal top

• Kwaliteit

Goede service maar bestelling helaas nog niet binnen

Dit is niet de eerste keer dat mijn bestelling vertraging heeft door DPD. (3x) En 1 keer de zending zoek en spontaan retour gegaan. Andere bezorgdiensten hebben een veel betere service en komen wel tot aan de deur. Heb al vaak contact gehad over dit probleem. Masr er is dus nu weer een probleem. Graag volgende keer eens een echte bezorgdienst gebruiken. . Dit is niet leuk meer. Maar Schulte Herenmode is top

• Kwaliteit

Snel, mooi verpakt, mooie broek , redelijke prijs !!!

Snelle levering heel mooie kwaliteit en we zullen zeker nog wel eens van de voordelige aanbiedingen gebruik maken !!

Super snelle bezorging!

• Kwaliteit

Korte levertijd; prima voor mekaar!!

Uitstekend!

Meer dan perfect

Duidelijk en supersnel ontvangen, heel lief geschreven kaartje erbij.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.