Goede prijzen en perfecte service

Goede prijzen en perfecte service.

Mooie producten

Snel en hoe verpakt

Geweldig !

Snelle levering,

• Kwaliteit

Allemaal super geregeld en verzorgd

Alles netjes ingepakt retourbon d’r bij geen gekloot met nog een keer downloaden tot

Erg tevreden.

Ben heel tevreden.

• Kwaliteit

Prima in orde,lekker gevoel bij het winkelen.

Ik ben persoonlijk in Hillegom geweest,en prima. En diverse aankopen online gedaan. Dik tevreden. Snel bezorgd,retourneren ook geen probleem,alle aanwijzingen worden bijgevoegd.

• Kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van de Maerz trui onder ordernummer 1000230847..

Omdat mijn huidige, 4de donkerblauwe, Maerz trui met ronde hals slijtageverschijnselen begon te tonen ben ik blij dat Schulte Herenmode mij een 5de nieuwe trui kon leveren. Complimenten voor de vlotte en keurige levering van dit product.

Prima overhemd, snel bezorgd

Prima overhemd, snel bezorgd

Goede ervaringen met Schulte herenmode

Wordt snel geleverd. En geen retour kosten

Betrouwbaar

Altijd plezierig.

• Kwaliteit

Snel, goed verpakt en uitstekende kwaliteit

Bestellen gaat eenvoudig, levering is vrij snel, producten van mooie kwaliteit en netjes verpakt en tegen concurrerende prijzen.

• Kwaliteit

goede prijs en netjes geleverd

mooi overzichtelijke en duidelijke website, eenvoudig kunnen bestellen en netjes ingapkt geleverd. Top.

Kwaliteit

Mooie trui, maat 4x XL past goed. Mooie kwaliteit

• Kwaliteit

Snel afgeleverd. Keurig verpakt. Zeer tevreden.

kwaliteit

Had 2 pantalons besteld, beide echter geretourneerd vanwege niet passend. Een pantalon betaald, tweede pantalon niet betaald. Verwacht correcte terugbetaling conform uw voorwaarden.

Mooie trui, goed geregeld

Duidelijke site, mooie spullen. Goede afhandeling en heel netjes verpakt

Topsnelheid!

's Avonds besteld en 's ochtends mijn nieuwe broek kunnen aanschieten... 't Is met een Belgische webshop niet voor te stellen, maar bij jullie echt gebeurd. :-D

service en verzending perfect

• Kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen en als iets niet goed is nooit problemen met terug sturen

Nooit problemen gehad

Goede service en kwaliteit

Altijd correct en netjes

Mooie merken, snelle levering

Binnen enkele dagen was het pakket bij ons. Hetgeen niet paste, teruggestuurd. Juiste administratieve verwerking.

Geweldig mooie herenkleding!

Veel reacties altijd op de kleding van mijn Man! Mooie overhemden, vesten en truien! Erg blij mee en goede kwaliteit!

• Kwaliteit

Mooie merken , hele snelle verzending!

Altijd goede ervaring met dit bedrijf. Verkoopt kwaliteit!

• Kwaliteit

Ruime keus in alle maten, mooi assortiment

Fijn dat er ook veel keus is in lengtematen. Mooi assortiment aan merken

• Kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit.

Wel aan de dure kant..

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.