Wie Schulte? Is altijd goed!

Weer veel plezier met het contact met u. Wonen ver bij jullie vandaan, maar het komt altijd perfect voor elkaar, waarvoor onze hartelijke dank. Fam. Arend van der Bijl

• Kwaliteit

Altijd mooie kleding , goede kwaliteit.

Het aanbod bij Schulte is uitstekend. Bijna altijd past de kleding in 1 x. Slechts 1 x heb ik een stuk terug moeten sturen omdat niet alle merken dezelfde standaard hebben. 2x xl is niet altijd hetzelfde. Retour is prima geregeld en je hebt je geld ook weer snel terug. Prima dus.

Heel erg goed!

Eigenlijk weinig woorden voor nodig, goede kwaliteit , goede service!! Snel geleverd!

Mooie kleding

Snel geleverd . in goede verpakking

• Kwaliteit

Perfect verpakt en website met ruime keuze bij filters

Idem als opmerking

• Kwaliteit

Mooie kleding redelijke prijzen snelle verzending

Zie boven

• Kwaliteit

Keurig geleverd en antwoord op een vraag per mail

Mooi overhemd besteld dat snel in de verzending zat. Op de vraag naar de mouwlengte ontving ik ook keurig en snel antwoord. Schulte blijkt al jaren een mooi bedrijf dat klanten serieus neemt.

• Kwaliteit

Netjes verstuurd. Snel mooie prijs.

Goed verpakt. Snel verstuurd.

Komen levertijd niet na.

Ik heb op maandag morgen twee Eaton shirts besteld, beide volgens de site in voorraad. Gekozen om via dit bedrijf te bestellen, omdat levering via merk site uit het buitenland komt en ik een shirt in het weekend voor een feest wilde dragen. Na bestellen en betalen hoor ik na 2 dagen dat shirts niet in voorraad zijn en bij leverancier besteld zijn. Shirts na het weekend binnen gekregen. Als ik dat vooraf had geweten, dan had ik shirts rechtstreeks besteld. Kan gebeuren, maar dan verwacht je op z’n minst een excuus.

Goed georganiseerd

Er wordt goed aan de weg getimmerd. De website is voor een ieder prima en duidelijk, levering volgens voor opgegeven termijn en met een degelijke verpakking. Daarom een verdiend eindcijfer van 9,5

Perfecte levering

Perfecte levering Goede prijs

Snel en correct afgeleverd

uitstekend

• Kwaliteit

Het is goede service en het is goed binnen gekomen dank u wel ik kan jullie aanraden ik ben tevreden ga zo door zou wel eens weer bij jullie bestellen met vriendelijke groet Richard Cleveringa

• Kwaliteit

Een goede zaak en goede kwaliteit kleding

Ik koop mijn overhemden of bij Schulte of bij Overhemden online, één bedrijf. Het is een goede kwaliteit en ik ken mijn maten en ik koop haast nooit iets, wat retour moet. Ook goed telefonisch advies.

Een aanrader !

Ik ben al lang bij Schulte, zoals ik schreef, alles loopt perfect en als er mogelijk is een return is, dan wordt die snel opgelost.

Verkeerde product

Normaal altijd goede ervaring maar nú verkeerde product in doos geretourneerd maar nog steeds niets mogen vernemen. Met vriendelijke groet.

• Kwaliteit

Klantvriendelijk en kleding in stevige verpakking verzonden.

Echte kwaliteit!

Prachtige overhemden, mooie kleuren combinatie 's Goede pasvorm. Duidelijke website. Snelle levering!

• Kwaliteit

Goede service, snelle levering, optimaal retourbeleid

Fijne online shop, professioneel en accuraat

Heel goed!

Vest gekocht. Mooi afgewerkt, goede pasvorm en zit als gegoten. Ook snel geleverd.

Uitstekende ervaring

Voor het eerst een bestelling gedaan en een prima ervaring Mooie kwaliteit van bestelling Prima verpakking met een mooie extra zak voor de jas

• Kwaliteit

Uitstekende kleding en snelle levering

Uitstekende kwaliteits kleding en snelle levering Zeer tevreden

Leveren compleet verkeerde product

Schoenen maat 48 besteld en uiteindelijk ontvang ik 44,5. Daarna krijg je te horen dat ze niet meer op voorraad zijn en ontvang je een kortingscode van 10%. Hier kan ik helaas niet zo veel mee

Keurig en snel bezorgd

Ik ben tevreden over mijn aankoop en kan Schulte Mode van harte aanbevelen!

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.