Makeliijkte manier an bestellen en op tijd geleverd

Prima levering

Gewoon goed,

Ja wat moet ik nu nog zeggen, ik zou het niet weten alles is goed verzorgd de kleding de bezorging de verpakking wat wil een mens nog meer. Groetjes jill

Mooie kwaliteit

Snel geleverd goed verpakt

• Kwaliteit

Ik ben een man met een grote maat. Hierdoor heb ik mijn jas willen passen in de grote maten winkel in Hillegom om zeker te zijn dat het zou passen. Daar ben ik toen niet geslaagd maar heb wel mijn maat doorgekregen waardoor ik online een hele fijne jas heb kunnen bestellen die ik zeer snel en mooi verpakt geleverd kreeg. proficiat, bedankt voor alle service.

top service

The items were neatly packed and I received my order in no time. Top quality and competitive prices.

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

• Kwaliteit

Alles wordt snel en accuraat gedaan en Retourneren is ook geen probleem

goed tot zeer goed

gewoon goed!

zie boven.

Snelle behandeling

Heel mooi product.

• Kwaliteit

Snelle verzending, keurig verzorgd verpakt.

• Kwaliteit

Top. Niks op aan te merken

Professionele en klantvriendelijke aanpak

Op mijn vragen om info over bepaalde producten werd snel en uitvoerig geantwoord. Hierdoor kon ik foute bestellingen vermijden. De bestelling, betaling en levering verliepen perfect. De ontvangen kleding was van goede kwaliteit en de prijs/kwaliteit verhouding vond ik in balans. Ik ben blij met de langer-dan-gemiddeld kledingstukken voor de slanke lange man. Dus: dik tevreden en voor herhaling vatbaar.

• Kwaliteit

Uitstekend bedrijf, alles prima geregeld!

Helaas bleek de maat te groot. Retourzending eenvoudig. Andere maat ook snel geleverd. Geld was ook heel snel teruggestort. Tijdens proces ook nog aangegeven svz

Makkelijk winkelen

Goede site, veel keuze mooie hemden,snelle levering en goede producten.

Probleemloos

Goede ervaring. Verloopt lekker vlot . Retourneren ook prima

• Kwaliteit

duidelijke website en bestelling wordt goed bezorgd

• Kwaliteit

uitstekende service, zeer vlotte levering.

correcte en vlugge afhandeling.

• Kwaliteit

Snelle service en mooi ingepakt geleverd.

Prachtige trui zoals beschreven

• Kwaliteit

Topwebsite en prima service!

Snelle levering, ruim assortiment : aanrader !

Ik ben heel tevreden.

De side van Schulte Herenmode is duidelijk en eenvoudig in gebruik. De bestelde pantalon was kennelijk niet in de gevraagde maat in voorraad.maar werd desondanks met enkele dagen vertraging geleverd, werd hierover per e-mail keurig geinformeerd. De pantalon werd keurig verpakt geleverd . Volgende keer weet ik waar ik moet zijn.

Correcte afhandeling bestelling

Correcte afhandeling van bestelling en keurig ingepakt en een duidelijke webshop .

Snelle bezorging, mooie truien

Na eerdere goede ervaringen besteld.

perfecte levring

heel goede ervaring TOP!!!!

• Kwaliteit

Snel geleverd, goede keus in lengtematen!

Geen ervaring met retourneren, omdat de maat altijd goed is.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.