Goed product, goede aflevering!

Op de kleding en de service van Schulte is niets aan te merken!

• Kwaliteit

mijn pauk & shark was te groot, want dat merk is of m, of l, of lx is veranderlijk

Mijn polo pauk & shark was te groot, want dat merk is of m, of l, of lx is veranderend.

Top levering

Snelle levering, en mooi product, erg blij mee

Alles perfect.

Levering snel, product zoals aangegeven op de site. Blij met mijn bestelling.

Professionele, betrouwbare webwinkel

Schulte levert mijn bestellingen altijd snel en goed, en daarbij zijn er nooit onaangename verrassingen. Professionele service!

• Kwaliteit

Service is correct en tijdig

Ik had iets besteld dat achteraf niet beviel. Lag aan product en niet aan Schulte Herenmode. Hun service bij toezending en terugname is buitengewoon goed

Correcte levering en service

Trui besteld kleur wijkt af van site en alles weer oke

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en service

• Kwaliteit

Prima service en goede kwaliteit

Mooie kwaliteit chino van een merk waar ik al meerdere exemplaren van heb gekocht. Deze was in de uitverkoop waardoor een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Alles zeer duidelijlk

Prima communicatie. Je weet precies wanneer er wat gaat gebeuren

• Kwaliteit

Goed bedrijf ik blijf kopen.

Nooit problemen gehad alles prima verlopen. Retour prima, telefonisch contact prima. Levertijd prima dus een tevreden klant.

Goed aanbod mouwlengte 7, geen retourprocedure via website

Deze winkel heeft een groot assortiment overhemden en andere kleding van verschillende merken met mouwlengte 7. Eigenlijk altijd zonder problemen. Ik bestel er al lange tijd. Jammer genoeg is er geen digitale retourprocedure en ontvang je onnodig veel papieren A4 (factuur, pakbon, info, retourvel).

heel goed

zoals winkel en internet verkoop werkt prima

Een heel betrouwbaar bedrijf

Was een vest die super verpakt was met kleerhanger en al ook zeer vlug geleverd

Prettige ervaring

Mooi colbert besteld, deze werd snel geleverd in een goede stevige platte doos. Standaard zat er al een retourformulier bij ( deze hadden we niet nodig. ) Kortom alles prima verzorgd, we gaan hier vaker bestellen, maar misschien ookwel een reden om eens een winkel te bezoeken. André

klantvriendelijk en kwaliteit

zie boven

Uitstekende service, maar heel erg jammer van Post NL

De verzorging van de pakketten door Schulte Herenmode is uitstekend. Echter, Post NL laat het de laatste tijd regelmatig afweten. Er wordt namelijk niet meer afgeleverd bij een Post NL punt in de buurt, maar bij een willekeurig punt. Omdat ik niet bereid ben om voor een pakket naar de andere kant van de stad (Rotterdam) te gaan, laat ik een pakket in een dergelijk geval ongezien terugsturen. vandaag heb ik dat voor de2 e keer gedaan, in twee weken tijd. De slechte bezorging straalt ook af op Schulte Herenmode. gezien de uitstekende service die u biedt, is dat jammer.

• Kwaliteit

Vlot, goede communicatie, prima product

Zie boven niets aan toe te voegen

• Kwaliteit

Prima kledingzaak met kwalitatief goede producten.

Snelle levering van een mooie suède jas.

Topkwaliteit en perfecte service

Bij Schulte koop ik al jaren. Soms in de winkel, soms via de webshop. In beide gevallen is de service top. Enorme keuze, al ben ik nogal merkvast. Maar ook binnen een merk is de sortering groot. Eén keer viel van een via de webshop geleverd product de kleur tegen. Terugsturen was simpel en gratis. Het geld werd vlot terugbetaald.

Mooie shirts

Twee flanellen overhemden van Portofino besteld. De shirts zijn erg mooi en passen goed. Ze werden snel geleverd.

Keurig netjes

Snelle levering, goede producten. Ook retourzending goed behandeld

Snel geleverd goed product

zie boven.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, snelle levering?

• Kwaliteit

Fantastische levering en afwikkeling !

Mooi assortiment en goede en snelle leveringen

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.