Alles netjes ingepakt

• Kwaliteit

Duidelijke website en snelle levering

Goede en duidelijke website en snelle levering

• Kwaliteit

precies wat ik zoch . overhemd. alleen de mouwen waren voor mij te lang die moesten ingekort.maar misschien had dit overhemd wel extra lange mouwen en heb daar bij de bestelling niet naar gekeken. verder gewoon goed. en erg snel geleverd. tevreden!

goed, goed

zeer goed, goed, goed

• Kwaliteit

Uitstekende service qua levering.

Ik zocht een kledingstuk dat Schulte bleek te kunnen leveren. Precies drie dagen na de bestelling via internet bracht de post mijn kledingstuk. Chapeau!

zeer goed

fantastisch

mijn eerste aankoop bij schulte mode is mij zeer goed bevallen het assortiment is heel ruim nette verpakking van de produkten je kunt met afterpay betalen goede communicatie over aflevering hier ga ik zeker vaker kopen zo zouden meeerdere online winkels een voorbeeld aan kunnen nemen

Helemaal TOP!

duidelijke site , goede mooie verpakking, snelle service, mooi product info op site.

perfect en correct

alles ok volgens aanbieding.

Goede kwaliteit zonder gedoe

Goede kwaliteit zonder gedoe

Prima kwaliteit pyama

Na dat ik de schiesser pyjama besteld had. Is hij heel snel bezorgd. Prachtig verpakt en een geweldige kwaliteit.. Zeer tevreden

• Kwaliteit

Top bedrijf om kleding online te bestellen

Top bedrijf om kleding online te bestellen. Alles top geregeld en zeer betrouwbaar.

Correct

Snel en oprima georrer

prima bedrijf

altijd prompte levering met het gevraagde product.

De service en afwikkeling was wederom subliem

De service en afwikkeling was wederom subliem

• Kwaliteit

Snelle levering, geen verzendkosten, gewoon prima

Op woensdag besteld en vrijdag in huis, conform de indicatie van 1-3 werkdagen.

Duidelijk en snel

Via de telefoon was Schulte goed bereikbaar, behulpzaam, terzakekundig en vriendelijk. De afhandeling van de bestelling via internet liet niets aan duidelijkheid te wensen over.

Goede bestelling

Goede bestelling, fijn via post.nl. Kleding netjes verpakt.

• Kwaliteit

Goede merkkleding snel geleverd.

Superkleding supersnel geleverd. complimenten

• Kwaliteit

Snelle correcte levering. Ben er blij mee.

Goede ervaring om met Schulte in zee te gaan 😊

netjes, accuraat en snel

een keuze maken en bestellen. de bestelling wordt netjes, snel en accuraat geleverd. alleen de betaling achteraf optie werkte niet.

Snel en goed.

Prettig

Snelle levering, prima kwaliteit

Gemakkelijk toegankelijke site, grote keuze. Levering supersnel.

Zeer goed.

Snelle en goede levering van de door mij bestelde artikelen, tevens wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering via de e-mail.

• Kwaliteit

De bestelling wordt vlot afgwerkt.

De bestelling is snel geleverd. Het enige dat ik een nadeel vind is dat je lang moet wachten op het geld als je een aankoop terugstuurd. Dat kan ook sneller.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.