bestelling snel bezorgd, ruilen gemaakelijk

probleemloos winkelen

Ruim assortiment en snelle levering.

Prettige site, goed assortiment, snelle levering.

Zeer snel en veel keus

Jullie hebben altijd veel keus en vooral in grote maten.

Goede Service👍🏼

Mooi Product, Snelle levering

Maat label klopte niet

Jammer genoeg bleek dat maat large eerder een small/medium bleek te zijn. Grotere maat was helaas niet beschikbaar

Alles keurig volgens afspraak

Alles keurig volgens afspraak.

Bestelling geplaatst. Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

Heb al regelmatig besteld bij Schulte. Altijd tot volle tevredenheid. Deze keer was 1 artikel niet op voorraad. Kreeg hiervan onmiddellijk bericht. Artikel werd bij de fabrikant besteld. Desondanks slechts 2 dagen vertraging. Prima!

goede en snelle levering

Duidelijke website, keurig verpakt en snelle levering, wij gaan zeker vaker bestellen

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

X

voor 1e keer heel goede ervaring

Alles perfect verlopen en snelle levering

Zorgvuldige en snelle levering

Voor het eerst een poloshirt besteld bij Schulteherenmode.nl. Wat zeer opvallend was, was de levering. Zeer snel geleverd en netjes verpakt in een stevige luxe verpakking.

Uitstekend geen minpunten

Best OK. Zie onder

Ik had een eerdere bestelling geretourneerd en een maat groter besteld. Wat mjj verbaasde is dat de eerste bestelling netjes op een hanger in een kledingzak was gepakt, terwijl de nieuwe opgevouwen in een plastic zak was verpakt. Ik vond dat slordig.

Goede service en alles volgens afspraak

Keurige afhandeling van de producten.

Zeer vriendelijk personeel

De winkel in Haarlem schalkwijk heeft prima personeel en zeer goed in advies geven van de kleren die mij leuk staan.

Goede website, snelle bezorging en keurige levering van goederen maakt winkelenheel ontspannend

Goede website, snelle bezorging en keurige levering van goederen maakt winkelen heel ontspannend.

prima winkel voor lange mensen

goede service snelle levering en een grote keuze in lange maten zeer belangrijk voor mij een min punt is geen verlanglijstje in de webwinkel

Kan niet beter

Zeer goed.. Kan geen minpunten ontdekken.

Prettige behandeling !

Bestelling en correcte afhandeling. Zeer prettig om hier te bestellen/ kopen.

Makkelijk en eenvoudig bestellen

een uitleg van de verschillende fits van jeans zou handig zijn.

Goed en erg snelle ziet er mooi uit en vriendelijk aan de telefoon

Erg goed en snel

Snelle levering, keurig verpakt

Duidelijke communicatie, snel geleverd en keurig verpakt in doos.

Goede produkten goede website

Goede klantenservice

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.