Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Extra goede en betrouwbare service

Vanwege mijn tijdelijke afwezigheid vanwege vakantie verzocht ik telefonisch om verzending van het door mij bestelde ná mijn afwezigheid. Een dag na thuiskomst arriveerde de bestelling: uitstekende persoonlijke service.

Zeer goede service. Altijd op tijd.doen niet moeilijk ivm ruiling.

Wat afgeleverd werd was niet wat ik er van verwacht had.

Een korte broek, die minder stretch was dan ik had verwacht. Daarnaast shirt XXL besteld, maar M afgeleverd (verkeerd gestickerd). Positief: grote assortiment. Inmiddels 4 van de 5 producten terug gestuurd. Ga nog een nieuwe bestelling doen, hoop dat dat wel aan de verwachting voldoet.

Mooie kleding

Tevreden

Prima en snelle service

Prima en snelle service

Koppeling bank en ordersysteem niet vlekkeloos

Na de betaling van een bestelling kreeg ik geen bevestiging van de bestelling. Gebeld, mededeling komt vaker voor. U krijgt uw geld terug was het antwoord. 6 uur later de mededeling dat betaling toch aan de order gekoppeld kon worden. 4 dagen later de goederen binnen. Kortom: systeem storingsgevoelig en iets langere levertijd dan andere aanbieders. Vriendelijke en duidelijke klantenservice

Snel en keurig afgeleverd!

kwaliteit wint altijd !

Ondanks dat er iets fout ging tijdens de internetbestelling is alles toch goed geregeld.

Super goed, correct en snel

Gewoon goed

Goede snelle service

Goede snelle service, goede producten. Zeer uitgebreide Paul & Shark collectie. Eén product retour gestuurd.

Positief

Heel positief. Wat we in de (betere) winkels niet konden vinden is het bij jullie wel gelukt !

Kwaliteit , correcte prijs en goede service . Snelle levering .

Kwaliteit , correcte prijs en goede service . Snelle levering .

Uitmuntende webshop met uitgebreid assortiment kleding.

Er zijn een aantal zaken wardoor deze webshop er uitspringt: de snelle levering, de prompte terugbetaling na retourzending, de uitstekende verpakkingen de grote keus. Daarbij komt ook nog het feit dat er aantrekkelijke aanbiedingen zijn. Kortom: een aanrader.

Snelle levering en toen ik er achter kwam dat het pochet miste, netjes en zeer snel nageleverd! Zonder problemen en een verontschuldig voor het ongemak (wat iedereen kan overkomen natuurlijk). Heel netjes en kordaat opgelost. Bedankt!

correcte service

ruime keuze snelle en correcte levering

Zeer betrouwbaar.

Kennis van zaken, klantvriendelijk, correct en snel. TOP!

Goede website, mooie winkels, uitnodigend.

Snelle leverering Goed materiaal. Ik heb online besteld dus kan ik geen oordeel geven over personeel Maar de service is een 10

Zeer uitgebreide collectie te benaderen via een duidelijke website

Prettige website met een goede collectie voor grote maten en goede keuze

Prima kwaliteit, snelle levering.

Mooie merken, ook met grote maten. Veel keus!

Snelle, zorgvuldige levering

Op vrijdag besteld en op zaterdag netjes geleverd.

• Prijs
  • Kwaliteit

• Prijs
  • Kwaliteit

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.