Laden reviews...
3.220 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Hans van den Berg
Zwijndrecht
M Van Ravenstein
Rotterdam
Pluspunten
Keurig op tijd bezorgd in een hele sjieke doos. Een cadeautje voor jezelf!
Claudia
Rob Fopma
Huizen
Pluspunten
- makkelijk bestellen - snel ontvangen - netjes verpakt - goede kwaliteit - antwoordnummer voor retourzending
anoniem
Pluspunten
Supersnel geleverd
Jan Houwerzijl
Zuidlaren
Hans
Heerhugowaard
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenGa zo door perfect
Willem de Jong
Amsterdam
Pluspunten
Hier heeft men gelukkig nog fatsoenlijke zittende kleding met fatsoenlijke stoffen. Geen gebakken lucht!
VerbeterpuntenBeter ondersteunen over maatvoering. Ik heb gebeld en ze zoeden terug bellen, maar helaas! Nu heb ik door twijfel 2 maten besteld en er dus één weer retour gezonden. Dit geeft onnodig belasting van arbeid en kosten voor Shulte.
Ha Be
Omgeving Zutphen
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenAls een zending onverhoopt wat langer duurt klant informeren via mail.
Cor
Pluspunten
snelle levering en goed verpakt
Verbeterpuntenals je retour doet kan je niet zien hoe het geld terug komt
henk hoogervorst/ Prominent Inn Hotel
noorrdwijk
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
atse Blei
amsterdam
maikel
Nijmegen
Pluspunten
- snelle levering - snelle communicatie
michel tibon
Luxembourg
Mieke Van Erp
Eindhoven
Pluspunten
Heel tevreden over dit bedrijf voor het hele bestel- en leverproces alsook over de kwaliteit van het geleverde product. Mooie web-site.
J. Prins
IJsselmuiden
Pluspunten
Snel en punktueel
VerbeterpuntenKies een andere dienst om de orders te bezorgen. 6-6-19 besteld en door Schulte meteen geregeld en email ontvangen, het is nu 12-6-2019 18:00 en heb de bestelling nog niet binnen
Bert Van Seben
Almere
Pluspunten
snelle reactie en terugstorten op bank als iets niet goed is
VerbeterpuntenKan beter bij artikel zetten als iets niet op voorraad is Maar kreeg het artikel toch snel binnen
Greet van Dongen
Loon op Zand
Pluspunten
Overzichtelijke website en snelle levering.
Bram
Pluspunten
Prima website, gecombineerd met winkels. In verband met de afstand naar uw winkels maak ik gebruik van de website.
VerbeterpuntenGeringe keuze in korte mouwenoverhemden met effen kleuren.
Bob Hansen
Schoonhoven
anoniem
Dordrecht
Pluspunten
Snelle levering. Uitstekend verpakt.
J.
Th. Hendriks
Valburg
Beste heer,
Bedankt voor uw feedback.
U geeft aan een redelijke ervaring te hebben met ons bedrijf , graag ontvangen wij van u de mogelijke verbeterpunten.
Graag zien wij uw reactie tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Schulte Herenmode
Pluspunten
Maten die me wat zeggen en kloppen
VerbeterpuntenLengte van de broek moet opgegeven kunnen worden.
11 June 2019
Bert van den Bos
Boxtel
Pluspunten
Het aanbod van het merk wat ik zocht, was nergens groter
VerbeterpuntenDe vertraging van de zending doordat een artikel niet op voorraad is. Bij andere online bedrijven wordt het artikel wat niet op voorraad is automatisch van de site afgehaald.
11 June 2019
Frank Braem
Amersfoort
Beste heer,
Bedankt voor uw feedback.
Graag zien wij uw reactie tegemoet.
Met vriendelijke groet,
Schulte Herenmode
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom