Snelle verzending en goede kwaliteit

Mijn man vindt dit online winkelen ideaal. Ziet altijd iets wat naar zijn zin is.

• Kwaliteit

Alles werd heel netjes aangeleverd in een mooie doos

Zeer netjes

• Kwaliteit

Uitstekende eerste ervaring !

De eerste maal dat ik bij deze herenmodezaak heb gekocht. Het is prima bevallen. Ik ga hier zeker opnieuw kopen.

• Kwaliteit

Super, snel en betrouwbaar.

Nooit geen problemen.

Heel goede kwaliteit

Helaas was maat S heren overjas veel te groot. Prachtige jas.

Al jaren trouwe klant!

Ruime keuze van bekende merken. Prijs kwaliteits verhouding is prima. Gratis verzenden is mooi meegenomen. Afhandelen van geretourneerde producten gaat volgens afspraak. Lekker vlot!

• Kwaliteit

Heel veel keuze in merken en maten. Top met producten verpakken en leveren

Service en kwaliteit!

Alles is tot in de puntjes verzorgd; Het begint met de mooie doos waar de kleding in wordt vervoerd, daarna maak je de doos open, waarin de jas zat verpakt in een hoes met kledinghanger. Deze kan je compleet in de kledingkast hangen.

Lekkere trui

Fijne 100% katoenen trui. Zit lekker, ook best warm. Beetje te lange mouwen of ik heb te korte armen.

• Kwaliteit

Prima winkel met uitstekende service

Af en toe eens een maatje verkeerd besteld, geen probleem met retourneren. Koop al jaren bij Schulte, zeer tevreden!

Uitstekend.

Goede service. Vlotte verzending. Veel merken te koop.

• Kwaliteit

Keurig verpakt en hele snel geleverd

Uitstekend product

Weer een product gekocht via de internet shop Keurig verpakt en op tijd geleverd PS wel goed om op de site aan te geven wanneer een product alleen via de site te verkrijgen is. ( misschien heb ik dit gemist)

• Kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering

De geleverde kleding is van prima kwaliteit en conform de verwachting. Inderdaad vakmanschap en goede en snelle levering.

• Kwaliteit

Beste van de beste site in NL

Bestelling mooie ingepakt en snel geleverd zeker een aanrader

gewoon goed

Ik had 2 bodywarmers bestelt echter na thuis passen was XL helaas toch te groot. Erg jammer want ik had ze beide willen houden.

goede service

snel bezorgd en goede service en kwaliteit

prima service

Alles oke

• Kwaliteit

Duidelijke website en snelle levering.

Veel keuze. Normaal gesproken snelle levering. Goed retourenproces en creditering.

• Kwaliteit

In prachtige doos keurig verzonden.

Mooie kleding Grote maten Snelle levering Veel keuze

Goed en prettig georganiseerd

Het hele traject van bestellen t/m terug storten va geld is prima in orde. Bestellen is duidelijk, verzending netjes en retour traject duidelijk. Snelle levering en verwerking retouren en duidelijke en prettige communicatie. Prettig om zaken te doen met Schulte Herenmode!

Perfect snelle levering

Makkelijk bestelt en duidelijke site en snelle levering

prima webshop

Snel verzonden en goed verpakt

Snelle en correcte afhandeling,TOP

Katoenen broek te klein terwijl ik normaal maat 54 heb. Advies 1 maat groter bestellen als normaal. Stredge Jeans broek wel de juiste pasvorm.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG