Goede website en correcte service
Super netjes verpakt en verstuurd en goede kwaliteit
Eenvoudig bestellen en uitgebreide keuze. Tenslotte ook nog een goede logistieke afhandeling van de verzending. Waar vindt je dat vandaag nou !!!
Dear, The three pants were to short. I would like to send them back,but the barcode for return is not readable .(to pale) by the scanner of the shop. Could you send me by mail a new barcode. As soon as we receive it,I will order larger pants. Thank you very much Robert Snoeck
Goed product, faire prijs als je vergelijkt met andere aanbieders (w.o. ook buitenlandse shops), snelle levering, goede info tijdens bezorgproces: alles deugt!
Prima hemd voor een goede prijs
Snelle afhandeling van de bestelling en eventuele retourzending. Veel keuze, breed assortement.
Eerste maal besteld en zeer tevreden. Mooie en stevige verpakking. Top
Had een verkeerde kleur besteld. In overleg met klantenservice geretourneerd en opnieuw besteld. Na 3 dagen stond het bedrag weer op m’n rekening, een dag ervoor was de goede kleur reeds ontvangen.
Snel geregeld, verzending mooi verpakt en keurig op tijd.
Uitstekend op alle vlakken
Ik heb een jas gekocht met een aantrekkelijke korting, die werd geleverd in een stijlvolle en luxe doos.
Hoewel ik de bodywarmer 3 keer moest bestellen omdat de maat niet klopte, ben ik super tevreden met het product, de verzending, de retour. Alles erg snel. Fijn bedrijf.
Al jaren koop ik mijn colberts bij Schulte Herenmode. Bestellingen worden goed geleverd, en bij de behandeling van een retour is de afwikkeling echt geweldig.
Geweldige zaak , super webshop, snelle levering, ook afhandeling bij retourzending snel en vlot afgerond. Alleen de productinformatie kan heel wat beter! Heb zelf al jaren XL , bestel ik een Bugatti vest XL (ruime pasvorm, staat er bij product informatie ) kreeg het vest niet eens dicht!,
alles perfect verzorgd en verstuurd
Prima alles goed geregeld
In de winkel top service en via de website super snel en erg netjes geleverd! Echt top en zeker een aanrader!
Fijne afregeling
Erg fijne en plezierige service, snel in levering en retournering. Bovendien hebben ze een geweldig assortiment.
Disclaimer: ik kom soms tegen dat kledingmaten niet overeenkomen. Verschil in broeken maat 36x36 en jassen maat 57. Dat vind ik lastig. Voor de rest geen opmerkingen.
Mooie jas en netjes verpakt in een prachtige doos met klerenhanger
Snel en correct, ook bij retourverwerking
Een uistekende kledingzaak.
Netjes op tijd geleverd, kwaliteit naar verwachting dus tevreden klant.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG