Groot assortiment met nette prijzen en keurige verzending
Al jaren klant bij Schulte, duidelijk en ruim assortiment, goede website, snelle behandeling van bestellingen en eventuele retouren.
alles klopt. Netjes, snel, prima verpakt, makkelijk retourneren, snel geld terugkrijgen.
2 Polo's besteld binnen 2 dagen binnen, retourzending ook snel verwerkt en netjes geregeld!
Prima bedrijf met goede produkten
Diverse overhemden gekocht bij Schulte. Elke keer correct en snel geleverd. Recent een overhemd teruggestuurd. Zonder problemen binnen 30 dagen retour, retourlabel zit standaard in de doos, eenvoudig verzenden via PostNL, binnen een paar werkdagen het geld terug op de rekening.
Prima retourservice , maar prijs kwaliteit is ok . Bestel al jaren en prima
Snelle en prima levering, betrouwbaar, kwaliteit
Altijd mooie spullen ik dank u
Voor de eerste keer bestelde ik online bij Schulte Mode. Het is me uitermate goed bevallen. Aan de telefoon werd ik zeer vriendelijk en deskundig door de dames geholpen. Voor een bepaald weekend moesten de spullen in huis zijn. Er werd alles aan gedaan om dat ook daadwerkelijk te realiseren voor me! En, nooit lange wachttijden aan de telefoon. Een verademing in Nederland!!
Goede en snelle service
Snelle levering goede kwaliteit
Perfect geleverd. De jas zat als gegoten. Ook de grote maten zijn aanwezig. Fijn.
correcte afhandeling en goede kwaliteit
Snelle levering, goed kwaliteit. Zeer tevreden klant.
Na aankoop snelle levering. Retour sturen is eenvoudig. Kwaliteit van de kleding is uitstekend, mag ook wel voor die prijs.
Kan niets anders zeggen dan prima spullen!!
Goede kwaliteit en betrouwbaar.
Schoenen besteld van Rehab, snel in huis. Goede prijs.
Een fijne en overzichtelijke webshop. Na de bestelling werd ik prima op de hoogte gehouden en er werd snel geleverd. Prima kwaliteit kleding.
Goede website met mooi overzicht van kwaliteitsproducten Prima prijs snel verzonden en in 1 keer goed.
zeer vlotte levering, alles tot in de puntjes.
aan iedereen aan te bevelen
Wat ik wilde hebben snel en zeer netjes verzonden
Geen groot verbruiker, maar tot op heden, doen ze wat ze beloven. Belangrijk goede sortering/kwaliteit! Prettig zonder commentaar!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG