goed tot zeer goed
zie boven.
Heel mooi product.
Snelle verzending, keurig verzorgd verpakt.
Top. Niks op aan te merken
Op mijn vragen om info over bepaalde producten werd snel en uitvoerig geantwoord. Hierdoor kon ik foute bestellingen vermijden. De bestelling, betaling en levering verliepen perfect. De ontvangen kleding was van goede kwaliteit en de prijs/kwaliteit verhouding vond ik in balans. Ik ben blij met de langer-dan-gemiddeld kledingstukken voor de slanke lange man. Dus: dik tevreden en voor herhaling vatbaar.
Helaas bleek de maat te groot. Retourzending eenvoudig. Andere maat ook snel geleverd. Geld was ook heel snel teruggestort. Tijdens proces ook nog aangegeven svz
Goede site, veel keuze mooie hemden,snelle levering en goede producten.
Goede ervaring. Verloopt lekker vlot . Retourneren ook prima
duidelijke website en bestelling wordt goed bezorgd
correcte en vlugge afhandeling.
Prachtige trui zoals beschreven
Snelle levering, ruim assortiment : aanrader !
De side van Schulte Herenmode is duidelijk en eenvoudig in gebruik. De bestelde pantalon was kennelijk niet in de gevraagde maat in voorraad.maar werd desondanks met enkele dagen vertraging geleverd, werd hierover per e-mail keurig geinformeerd. De pantalon werd keurig verpakt geleverd . Volgende keer weet ik waar ik moet zijn.
Correcte afhandeling van bestelling en keurig ingepakt en een duidelijke webshop .
Na eerdere goede ervaringen besteld.
heel goede ervaring TOP!!!!
Geen ervaring met retourneren, omdat de maat altijd goed is.
Op de kleding en de service van Schulte is niets aan te merken!
Mijn polo pauk & shark was te groot, want dat merk is of m, of l, of lx is veranderend.
Snelle levering, en mooi product, erg blij mee
Levering snel, product zoals aangegeven op de site. Blij met mijn bestelling.
Schulte levert mijn bestellingen altijd snel en goed, en daarbij zijn er nooit onaangename verrassingen. Professionele service!
Ik had iets besteld dat achteraf niet beviel. Lag aan product en niet aan Schulte Herenmode. Hun service bij toezending en terugname is buitengewoon goed
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG