Perfecte service
Alles goed geregeld.
Ik ben regelmatig op zoek naar kwalitatief goede overhemden met een klassieke pasvorm en Schulte heeft deze met enige regelmaat
Goede website, goede prijs, goed product en snelle levering
Duidelijke website. Snelle levering. Kleding zoals omschreven. Ik had een klacht over het 2e item welk ik besteld had en dit werd snel en naar tevredenheid opgelost Zal er zeker vaker kopen.
Prima service, snel verstuurd en goed verpakt. En de juiste maat.
Zo af en toe ben ik klant bij Schulte Herenmode in Heemstede alwaar ik uitstekend en zeer vriendelijk wordt geholpen. Het komt voor dat mijn kledingmaat niet voorradig is en dan krijg ik het advies om de bestelling per mail te doen. Dit keer heb ik dat dan ook daadwerkelijk gedaan en het resultaat is naar volle tevredenheid. Met vriendelijke groeten, Laurens Gebbink uit Borculo
Goed verzorgd mooie verpakking de bezorging gaat snel en ook het retour is netjes afgehandeld een goede ervaring
Prima geregeld
Goeie kwaliteit kleding en snel geleverd!
Aanvraag- en leveringsproces functioneert prima.
Goed verpakt en goede kwaliteit overhemd. Snel geleverd.
snelle levering geen gezeik met retour prijs normaal niet extreem goedkoop
We bestelden de trui van NZa in maat L omdat de M die we al hebben tikje krap werd. Maar de L was kleiner dan de M! Heel stuk smaller. Ook kleiner dan de maattabel aangeeft. Mooie kwaliteit en mooie kleur, dat wel. Dus teruggestuurd. Met uitgebreide toelichting en maten nieuwe en oude trui. 04 nov betaald. 09 november geretourneerd. Nu 16 nov nog terugstorten. En dan wellicht de XXL. We wachten af. Daarom 3 sterren.
Via internet jas besteld. Snelle levering. Uiteindelijk maat te klein. Ruilen in filiaal Heemstede was geen enkel probleem. Werd keurig, plezierig en service gericht afgehandeld.
Bestelling snel en goed verpakt geleverd. Ook de service bij verkeerde maat, retour en snel afgehandeld, geld oo snel geretourneerd. Top
prettig, prima
Prima.
Prima site, ook voor grote maten
Prachtige pyjama gekocht, die ook nog eens goed op lengte is.
goed geregeld
Goede prijs/kwaliteit veel aanbod.
altijd goed prima snelle levering goede prijzen mooi assortiment.
super bedrijf, ik hou niet van winkel inkopen dus lost het 'Schulte' op en klaar is kees ...en ik
Zie titel
106-110 Hoofdstraat