Goede afhandeling van de bestelling en snel
De bestelling was vlot geleverd en keurig verpakt. Het bestelde item voldeed aan mijn verwachtingen.
Ook veel keuze in iets grotere maten. Achteraf betalen is een goede service.
Goede prijs en kwaliteit van de producten en fijne maattabellen.
Snel geleverd en prima verpakt
Online bestelling gesplaatst van 1 item in 2 maten. Goed verpakt en snel toegekomen. De foute maat terug gestuurd en ook bij deze retour een snelle en correcte service en terugbetaling. Aan te raden.
goede webshop/website met goed werkende back-office
De website is heel duidelijk, er was communicatie over elke stap (bestelling, betaling, levering). Wanneer de doos toekwam zat alles er verzorgd in. Het is de eerste keer dat ik er koop maar zeker niet de laatste keer.
Bestel er vaak. Soms past iets niet,stuur ik terug. Krijg bevestiging heel snel per mail en wordt teruggestort. Keurig. Ben erg tevreden over portfolio en afhandeling
Mooie overhemd van het merk Ledub met een leuke korting.
Snelle levering van mooi product
Goede site en keurige afhandeling
snelle reactie en service gericht
Goede lwaliteit en supermooi
Binnen een paar dagen, keurig verpakt, bestelling thuis. Wel voor verbetering vatbaar: direct adequate prijs in beeld. Enigszins misleidend wanneer je gefilterd hebt op grote maat daarna toch een grote maten toeslag rekenen...
Prima firma, aanbevolen voor iedereen
Snelle verzending en gratis mooie kleren
Ruime keus en snelle aflevering
Mooi overhemd goed omschreven en snel geleverd
Super mooi shirt, voor een Super prijs en een Super snelle levering.
snelle levering perfect verpakt .
Goede kwaliteit en snelle levering, het zou fijn zijn als er bij de bestelling aangegeven kan worden dat de levering i.v.m. het weten niet thuis te zijn in bv de volgende week geleverd zou kunnen worden
Heel tevreden met de mooie kwaliteit volle kleding.Snelle levering. Top!
Goede levering. Aandachtspunt is wel dat op de site aantallen vermeld staan per artikel ongeacht de maat. Je wordt als klant daardoor op het verkeerde been gezet omdat je verwacht dat dan je maat op voorraad is. Pas na bestellen kom je erachter dat je opdracht in backorder wordt geplaatst. Voor mij geen probleem omdat ik geen haast had. Bestelling uiteindelijk goed afgeleverd.
Prima.
106-110 Hoofdstraat