Zomerjas gekocht.
Helaas broeken te lang
ik bestel al mijn kleding bij schulte maar iedere keer als ik wat besteld heb b.v.b. een spijkerbroek van 139,50 grijp ik altijd naast de korting van 25 euro ,dat vind ik zeer pijnlijk
U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice om na te gaan of wij de korting achteraf voor u kunnen verwerken als uw order aan de actievoorwaarden voldoet. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00 uur op telefoonnummer 0252-700276. U kunt ons ook een e-mail sturen: [email protected]
Zoals besteld door mij afgeleverd.
het is heel fijn dat er grote maten zijn. en mooi verzorgd ziet het eruit als je de artikelen ontvangt . keurig in een doos en niet zoals de meeste en een plasticzak. houden zo.
Helaas de jassen retour moeten sturen na telefonisch overleg, na het passen even gebeld en overlegd, helaas geen grotere maat !!!
Vlotte levering van kwalitatieve mooie artikelen. Top
Overhemd besteld, snel binnen. Helaas te korte mouw, maar retourzending en retourbetaling was snel en eenvoudig geregeld.
Prettig. Vertrouwd.
Betrouwbare levering, mooie spullen
kwaliteitsproducten, kwaliteitsverpakking
De bestelling kwam snel en de overhemden zijn prima.
Het bestellen via de ruim gesorteerde webshop gaat eenvoudig. Ook de levering gaat vlot, waarbij je kunt kiezen voor thuis of PostNL afhaalpunt. De kleding is keurig verpakt. Kortom heel tevreden!
Netjes en snel geleverd
ervaar correcte afwikkeling en verwerking van mijn bestelling
bestelling netjes op tijd en juiste artikel.
Zeer goed geholpen. Twee paar Santoni schoenen die ik al heel lang met plezier draag daar gekocht en degene die ik wilde hebben zijn keurig besteld en opgestuurd. Ik kocht ze altijd in Maastricht en daarna in Amsterdam. In Amsterdam in de pc Hoofdstraat werd ik heel slecht geholpen. Onverrichte zaken vetrokken en vanaf nu koop ik ze in Den Haag omdat Maastricht wat ver weg is.
Betrouwbaar snel en topkwaliteit
Prima maar teveel verpakking
Ruim keuze merken ook in grote maten mooi verpakt voor verzending zeer tevreden
Prima service. Ik had 2 afzonderlijke orders > €150 Daardoor miste ik de Lente korting. Na een bericht hierover aan de klantenservice is deze korting alsnog verleend.
Fijne website, snelle leveringen, ruime keuze uit topmerken, snelle en correcte afwerking van retouren.
Snelle levering, telefonisch heel goed voor advies. Geen nadelen! l
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG