Niet alles op voorraad en uiteindelijke levering niet conform de bestelling. Heb het maar zo gelaten. Jammer dat men niet in staat was om te reageren.
Wij hebben te maken gehad met leveringsproblemen waardoor deze bestelling langer op zich heeft laten wachten dan gebruikelijk is. Inmiddels hebben wij contact opgenomen met de klant.
Zie bovenstaande, ( een wat uitgebreidere omschrijving van de kleur)
Netjes verpakt gekregen, alleen jammer dat PostNL vertraagd was.
Razendsnel bezorgd. En zoals verwacht broek van prima kwaliteit . Zeer tevreden
Keurig bedrijf! ook bij retourzending.
Product goed ontvangen. Het past prima en zit lekker. Nog geen complimenten ontvangen.
de levering was zo snel als mogelijk niet alleen beloven maar ook echt ,en dat stel ik werkelijk op prijs , wat mij betreft goed voor een nominatie . en graag een winkel in Doetinchem daar is behoefte aan en potentie
Prettig.
Grote keuze, ook in grotere maten. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle service en levering.
Uitstekend!
Complete traject van bestellen tot en met aflevering als zeer prettig ervaren. Artikelen zijn zoals beschreven in de webshop. Daarnaast zeer klantvriendelijk waarbij men niet bang is om verantwoording te nemen in geval van een klacht. Kortom, ik heb mijn winkel gevonden!
Goede kwaliteit met duidelijke service.
Vlotte bezorging.
Ik heb een goede eerst ervaring.
Super snel bezorgd goede kwaliteit. Top overhemd.
Zit lekker, licht en een mooi model.
goed maar beetje aan de dure kant
Verzekerd van snelle levering en prima kwaliteit van de producten.
Snel geleverd.keurig verpakt. Zeer tevreden
Een aantal jassen achter elkaar besteld ivm juiste maat en alles zeer snel geleverd
Mooie keuze aan kleding voor een goede prijs met een snelle en correcte levering.
Aanvullen, prima service correct, netjes verzorgd en verpakt met goede info mbt levering ed. Eerste keer maar zou me niet verbazen als het hier niet bij blijft. Netjes en top!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG