Uitstekend verpakt, en een zeer snelle levering. Fijn dat er grote maten zijn. Bestel zeker nog eens.
Prima service maar de kleur komt totaal niet overeen met de foto op de site klopt niet is een totaal andere broek. Maar ik vond deze kleur ook mooi dus ik heb de broek gehouden en de kleur die ik zocht heb ik in de winkel gehaald. Mvg van Weerdenburg
Perfect bedrijf. Snelle levering.
Bestelling en omruilen is werkelijk perfect en vlot verlopen!
Jas van goede kwaliteit, snelle levering. Keurig op de hoogte gehouden via mail over de aankoop en levering
Ondanks het bericht dat mijn aankoop niet op voorraad was, kreeg ik het snel nageleverd.
Bestellen, informeren, leveren, retourneren, alles excellent
Prima service. Levering snel. Retour sturen makkelijk. Top!
Goede collectie, leuke sales prijzen en snelle en nette afhandeling
Ruime keuze en zeer snelle verzending. Top!
Netjes verpakt en snel bezorgd
Keurig geholpen, netjes verpakt en prima retour beleid
Het is een cadeau wat binnen komt netjes goed verpakt en waar voor je geld de zending komt op de afgesproken tijd. Werkt goed met Riverty. Nog geen klachten gehad de eerste retourzending gedaan vanwege te klein of ik ben te groot
Kwaliteits producten. Snelle verzending.
Produkt paste niet goed, retour gestuurd en na 3 dagen al geld terug op de bank. Super vertrouwde zaak
Mooi assortiment Goede prijs kwaliteit verhouding Goede service
Op tijd geleverd.
Mooi vest besteld van Casa Moda. Artikel goed verpakt in een doos ontvangen. Ik heb al meer kleding van dit merk. Snelle levering.
Ruime keuze in (betere) merken / kwaliteit, transparante website, betrouwbaar, mooie degelijke ‘verpakking’ van producten, prima service. Kortom, aanbevelingswaardig!
Snelle levering, mooi verpakt. Helaas was de trui te groot en een kleinere maat was uitverkocht.
Erg goed zowel het bestelde als ook de retouren worden erg goed verzorgd Chapeau
Kleding besteld....binnen 1 dag in huis en verpakt in een hele mooie doos en kledingzak...echt een pluim voor deze service....retour sturen geen probleem binnen 2 dagen ...het geld op je rekening...ik raad deze kledingzaak aan. U zult niet teleurgesteld worden.
Mooie filters om snel tot gerichte passende opties te komen
Altijd perfect verzorgd en precies wat ik zoek.
Ik heb een online bestelling gedaan en dat was voor mij heel prettig
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG