Goed snel duidelijk Beter kan niet
Goede pasvorm, mooie kleur zoals op de foto. Nette en snelle bezorging.
Kwalitatief mooie kleding en mooie aanbiedingen
Heb nooit problemen met deze winkel,netjes verpakt en zeer snel geleverd
Ik heb de afgelopen jaren met regelmaat bij Schulte online kleding gekocht. Altijd snel en correct bezorgd, perfecte service als iets niet past of naar je zin is. Kan ze alleen maar aanbevelen.
Zie hierboven
waarde voor het geld
alles goed zoals verwacht.
Snelle levering. Prima verpakt.
Snelle levering en goede service
5 sterren
Prima, simpel te bestellen en snelle bezorging
Ik heb een erg goede ervaring met dit bedrijf. Keurig, correct en stipt en vooral erg klantvriendelijk. 100% aanrader.
Hoewel ik nog geen eerdere ervaring had met Schulte Herenmode is deze eerste 'test' mij uitstekend bevallen. Duidelijke website, eenvoudig bestellen en snelle levering (keurig verpakt)! Hier kun je veilig en prima iets bestellen!
Goede service en grote maten
Een uitermate duidelijkeven snelle webshop.
2 broeken besteld. Staat op de site hoeveel er op voorraad zijn betaald en dan mailtje 1 is niet leverbaar we gaan nabestellen dus 1,5 week later de broeken ontvangen die niet passen ( kunnen jullie niets aan doen) spullen dus retour en het tevredenheidsonderzoek is er eerder dan mijn geld terug. Mvg. Eric Tukker Ik mis overigens de optie nvt bij de beoordeling
Een aantal van onze artikelen staan gekoppeld aan de voorraad van de leverancier. Het is inderdaad niet zichtbaar of de aangegeven voorraad vanuit de leverancier komt of niet. Wij werken er hard aan om dit te verbeteren zodat het duidelijker wordt voor de klant.
in uw winkel // website vind ik immer iets van myn gading !! en ik vind de kwaliteit van het aangeschafte immer prima; om op uw website in te loggen is helaas steeds een lange code nodig die apart moet worden genoteerd want onthouden van zon lange code is ondoenlyk; zou daar iets eenvoudiger op gevonden kunnen worden bv. een combinatie met postcode ???
Mijn kleding werd in een prachtige doos afgeleverd. De maten klopte precies en de kwaliteit van de kleding is echt goed. Gewoon tevreden
Volop keus keurig verstuurd en op tijd geleverd. Kortom alles klopt.
Altijd wel een mooi item te vinden om hem te verrassen. En leuk dat het met korting is. Hij blij, ik blij.
ook vesten paul&shark in grote maten
Zowel verzending als ook retour
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG