Mooie website met een uitgebreid aanbod. Regelmatig aanbiedingen van modieuze kleding van gerenommeerde merken. Snelle levering en vlotte service.
Ondanks dat ik had aangegeven geen jeans met smalle pijpen te willen, werd mij toch gezegd dat normale fit en moderne fit ook normale pijpen zouden hebben. De jeans die ik besteld had, had wel degelijk veel smallere pijpen. Was dit niet gewend van Schulte, helaas.
Het spijt ons dat u blijkbaar verkeerde informatie heeft gekregen. Onze excuses hiervoor.
artikel retour gezonden
Snelle levering correcte afhandeling.prima service
Mijn ervaringen met Schulte waren altijd uitstekend. Echter deze keer 3 artikelen besteld waarvan 2 het verkeerde merk,maat en kleur waren. Ik heb de artikelen direct teruggestuurd maar heb het geld na 14 dagen nog steeds niet terug ontvangen.
Helaas kan het een enkele keer voorkomen dat er per ongeluk verkeerde artikelen verstuurd worden. Wij zien in uw order dat wij dit voor u hebben opgelost en u de ontbrekende artikelen hebben toegestuurd. Daarnaast hebben wij een korting op uw factuur toegepast omdat wij een fout hadden gemaakt.
Levering goed. Maten van d.i.v. producten niet aanwezig dit is ronduit slecht.
Teleurstellend
Helaas kan het weleens gebeuren dat er per ongeluk een verkeerd artikel naar de klant wordt gestuurd, of dat er bijvoorbeeld een verkeerd kaartje aan een artikel zit. Mocht dit het geval zijn dan vernemen wij dat graag zodat wij het zo goed mogelijk kunnen oplossen. Soms is het juiste artikel helaas niet meer leverbaar. Onze excuses hiervoor.
Top kwaliteit
Perfecte service
Snel en correct!
Volgens de regels er la
Goede service.
Snelle verzending, keurig verpakt.
Keurig netjes op tijd geleverd. Bedankt
Snelle levering goede service
Komen afspraken goed na
een goede site met relevante productinformatie, mooie en representatieve verzenddoos, snelle levering en een goed product
Zeer snelle bezorging en ook top ingepakt!
Zoals elke keer weer een prettige ervaring met uw klantenservice.
Positief
Goed en makkelijk te bestellen op de web site
Helaas was het Shirt te lang Maar service prima en goed afgehandeld.
Altijd keurig en snel geleverd en eenvoudig retour indien nodig- vriendelijke en bereikbare telefonische service. Top!
Prima service, tijdig afgeleverd
106-110 Hoofdstraat