Site, te maken keuzes, afhandeling van een koop en/of retourneren, afterpay en algemene informatie, zijn zeer professioneel geregeld.
Voor herhaling vatbaar
Prima webshop
Al eerder aankopen gedaan en nu ook weer zeer tevreden over de producten en de levering. Problemen op de site ondervonden, daar melding van gemaakt. Zou opgelost worden maar verneem verder niets meer….
Het is helaas niet mogelijk om klanten persoonlijk op de hoogte te houden. Wij zijn bezig met het vernieuwen van de website waardoor deze nog beter zal functioneren en verwachten dat na de zomer de eventuele technische problemen zijn opgelost.
prima geregeld
Prachtige collectie en klasse service, ZO hoort het ook. Tot snel weer!
Communicatie is niet goed broek terug gestuurd En na een week noch geen geld noch bericht ….
De retourzending is inmiddels verwerkt en er is contact geweest met de klant.
Alles prima verlopen zoals afgesproken
Bestellingen worden snel afgewikkeld. Geldt ook voor retourzending. Top.
Mooie produkten, veel variatie. Goede communicatie, snelle verzorgde levering.
Het geleverde voldoet ruimschoots . Mooi verpakt en ook nog snel ontvangen.
Keurig afgehandeld
Goede service vanuit Schulte op vragen en retourzendingen. Veel info over de pasvorm per merk etcetera op de website te vinden! Op basis daarvan raad ik ze ook zeker aan. Toch 3 sterren omdat er echt veel artikelen op backorder staan waarvoor hele bestellingen vertragen. Als dit van te voren duidelijk op de website staat kan je hier als klant rekening mee houden.
Paar keer iets besteld en snel geleverd,zal hier vaker kleding gaan bestellen!
Mooie merken bij Schulte Herenmode. Bestelling keurig op tijd binnen. Toegankelijke site met foto's en kom je er niet uit: bel je de webshop en word je heel vriendelijk geholpen!
Ruime keuze, snelle verzending, goede communicatie
Positief zoals de voorgaande keren. Tevreden kijk ik erop terug
Het pakketje zag er keurig uit
goed keuze geweest, het hebben van grote maten is een pré
Supersite, snelle levering en top verpakt!
exact de klasse en kwaliteit die ik had verwacht tot en met de verpakking aan toe
Zie hierboven
Levering op tijd, kwaliteit naar wens, kortom een prima koop.
Bestelling werd snel bevestigd, verzonden en bezorgd.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG