Snelle service.

...

Een aanrader.

Bij veel van mijn overhemden is de mouwlengte net iets aan de krappe kant. Bij toeval kwam ik Schulte tegen die een uitstekende maatvoering verstrekte op hun site. Ik bestelde vervolgens een wit business overhemd met dubbel manchet. De volgende dag had ik het al in huis en het paste perfect. De boord van de mouw kwam precies 1,5 cm onder het colbert uit. Zoals het hoort dus. Gelijk nog maar een tweede besteld. Ik ben er blij mee, Bedankt Schulte.

• Kwaliteit

Goede kwaliteit en fijne service

Met zorg verpakt, mooie kleding en altijd ruim op voorraad.

Zeer goede ervaring

Ivm grote maat erg goede pasvorm

Goed en snelle levering

prima,niets aan veranderen

zie hierboven

• Kwaliteit

Prima ervaring. Zou zo weer bestellen.

Zie boven.

Uitstekend en snelle levering

2x besteld en 2x tevreden. Ook snelle levering naar belgie.

• Kwaliteit

Kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Een poloshirt van €70 lijkt in eerste instantie duur, maar als je eenmaal de kwaliteit voelt, dan weet je dat het z'n prijs waard is.

Kwaliteit-duidelijk-snel

Kwaliteit in herenmode.

• Kwaliteit

Prettige website en keurige levering.

Accuraat.

• Kwaliteit

Bestelling is snel geleverd, keurig verpakt. Heldere communicatie. Kortom, aan te bevelen.

levering bijzonder slecht

altijd

Geweldige service

Goede, snelle service.

Vertrouwde webshop

Vertrouwde webshop waar ik al meerdere jaren met succes kleren gekocht heb met prima kwaliteit. Als er al uitdagingen zijn wordt dit perfect gecommuniceerd. Pluim hiervoor

• Kwaliteit

Accuraat en snelle levering, goede kwaliteit kleding!

Top alles goed geregeld

Top ervaring

Kwaliteit en service

De presentatie en omschrijving van de kleding doet recht aan de werkelijkheid. De maattabellen dienen als indicatie. Interpretatie is afhankelijk van het postuur.

• Kwaliteit

Zeer mooi vestje, volledig volgens beschrijving en foto's.

Zeer goed product en service. Snelle levering op zaterdag!

Prima snelle bezorging

• Kwaliteit

Gevarieerde sortering ook in de grotere maten

De totale afhandeling van een bestelling is correct. De verpakking is degelijk en ziet er zelfs chique uit ! We zijn tevreden na gebruik van de bestelde waren, die voldoen aan onze wensen. Bravo Schulte herenmode !

Alles correct geleverd

Snel geleverd en keurig verpakt zoals altijd.

Prima.

Mooi linnen overhemd van Ralph Lauren. I.v.m. slim fit overhemd 1 maat groter besteld XL, echter was het toch te groot, geretouneerd en maat L besteld, dat zit prima. Snelle levering zonder retouneerkosten . Prima.

Top geregeld

Wederom prima geregeld. Alles netjes ontvangen, helaas 1 item niet naar wens (pasvorm viel tegen). Terug gestuurd en geld is ook al retour.

Zeer goede ervaring

De bestelling die ik gedaan heeft en nog zijn altijd correct uitgelevers. Dit impliceert: Goede kwaliteit - juiste pasvorm en correcte levering

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG