Geruite overhemd gekocht. Goede kwaliteit. Site is overzichtelijk. Snelle levering.
Goede Service.
Niet geleverd artikel werd zonder problemen na gestuurd.
2 mooie overhemden van casa nova. Ik had mouwlengte 7 verwacht = 69 cm. Maar krijg dus extra extra lange mouw = 72 cm. Suggestie: maak duidelijker onderscheid tss extralange 69 en extraextralange 72 cm overhemden.
Bij onze overhemden staat een maattabel, ook bij de overhemden van Casa Moda. In de maattabel kunt u zien hoe lang de mouwen zijn bij een normale mouwlengte (mouwlengte 5) en bij een extra lange mouwlengte (mouwlengte 7).
Snelle verwerking van mijn bestelling en goed verpakt en op tijd bezorgd.
Is alles prima!
uitskend=uitstekend
De bestelde items waren boven verwachting en waren binnen twee dagen al in huis.
Fijn dat ik mijn lengte. Broeken en overhemden kan krijgen in vele kleuren.
Bestelling goed te volgen en afspraak is afspraak bij levering !
Makkelijk retour sturen niet goed zittende broek
X
heel goed.
Prima. Snelle, correcte levering. Goede communicatie...
Afspraak is afspraak.
Toevallig 2 jaar geleden op deze site terecht gekomen, nu vaste klant. Uitstekende prijs ,kwaliteit verhouding.
Al 20 jaar klant
zeer ervaren en bekende medewerker
Fijne overhemden gekocht. Fijne verpakking. Snelle levering.
Hij heeft de broek al aan gehad was iets te lang maar ik heb hem korter gemaakt en hij staat erg leuk. Mooi model ik ben trots op hem met deze broek aan.
Goede producten en zeer nette verpakking.
Een rustig en vertrouwd gevoel. Alles op tijd en netjes gedaan. Ook mijn retourzending op tijd. Fijn om snel een berichtje te krijgen dat de spullen zijn ontvangen maar ook verstuurd.
Ik heb de bezorger vorig x gemist en werd door Schulte herenmode gebeld of ik ergens niet mee ter reden was . Dat vindt ik heel netjes van ze
Schulte heeft een uitstekende webshop Herenmode. Eenvoudig zoeken, selecteren en bestellen. Snelle levering, prima verpakking en prima bezorging- en retourvoorwaarden en mogelijkheden.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG