Nvt
Alles goed en eenvoudig
al jaren vaste klant... service en duidelijkheid.
Vest welke ik besteld heb is perfect (volgens verwachting overigens) + bezorging in degelijke doos (netjes verzorgd alles)
Prima vermaken en op tijd.
Perfect verpakt en op zeer kort termijn geleverd.
Prima winkel om online te kopen
Keurig snel geleverd. Meer besteld dan nodig ivm maat, zelfde dag retour gestuurd in zelfde doos met retour stickers. Daarna keurig bericht ontvangen dat het is aangekomen. Reeds meerdere keren besteld en aangekocht met constante kwaliteit van leveren en communiceren.
Zelf ben ik het meest gecharmeerd van het merk Hilt pantalons mt 52. Zit me als gegoten!
goede website, snelle levering
De afhandeling van de bestelling is correct verlopen maar wat nog belangrijker is de bestelde spullen zien er prima uit en de kwaliteit is ook zeer goed.
Super tevreden...!
Mijn man wil alleen maar deze shirts onder zijn trui of overhemd ! Zelfs als gewoon t-shirt zit het netjes. Ze zijn zacht en blijven ook lang mooi ! Ik doe ze wél in de droger omdat ze wat lang zijn voor mijn man. Er komt niet zoveel vezel-stof van in de filter.
Doen
Correcte afwikkeling
Nvt
Mooie spullen en goede service. Artikelen worden keurig verpakt tijdig geleverd.
Snelle levering in mijn (grote) maat
Zie bovenstaand, m.a.w. waar voor je geld oftewel het kost een stuiver maar dan heb je ook wat!
Snel bezorgd in een zeer luxe verpakking
Snelle service, netjes verpakt, goede kwaliteit.
Zie boven.
Jammer dat als je besteld de website doet voorkomen dat artikel op voorraad is. Maar zodra betaald ontvang je een e-mail dat het artikel niet op voorraad is. Als je dan de klantendienst vraagt wanneer er geleverd gaat worden, is het antwoord ''dat weten we niet''
Het kan gebeuren dat 2 klanten tegelijkertijd hetzelfde artikel bestellen terwijl er nog maar 1 van op voorraad is. Het artikel gaat dan naar de klant die als eerste de bestelling heeft afgerond en de andere klant krijgt helaas een melding dat het artikel is uitverkocht. Dit staat ook uitgelegd in de e-mail die de klant dan ontvangt. Daarnaast komen sommige van onze artikelen regelrecht uit de voorraad van de leverancier en daardoor kan het voorkomen dat u wat langer op uw bestelling moet wachten.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG