prima levering en retour zending ook snel en correct afgehandeld
Alles conform bestelling geleverd.
Helaas was het artikel niet wat ik ervan verwqcht had, maar de levering en afwikkeling van de retour was goed geregeld.
Mooie jas,snel geleverd, in fraaie verpakking.
Snelle en goede service.
Een zeer grote keuze met goede merken, een snelle service.
als er onduidelijkheid is over een bestelling wordt het opgelost,
Vlot verlopen
De bestelling is snel bezorgd, in een goeie en nette verpakking. De voorwaarden zijn duidelijk geformuleerd en vind ik aantrekkelijk voor de klant.
Ik bestel iets, ik ontvang het en alles klopt. Prima.
Schulte Herenmode heeft een ruim aanbod van kwaliteitskleding en een snelle service.
Tot nu toe heb ik nog geen enkele aanmerking op de verwerking en levering van de door mij bestelde artikelen. Alle bestellingen voldeden tot nu toe voor 100% aan mijn verwachtingen
Eerste aankoop gedaan. Duidelijke gestructureerde website met vlot aankoopproces. Duidelijke communicatie en snelle levering. Zeer tevreden!
Goeie keus online, alles netjes geregeld, snelle bezorging, erg tevreden
Mooie collectie en vele beschikbare maten.
zie bovenstaande
Top winkel
Bijzonder mooie verpakking ben snelle levering.
Alles klopt, geweldige service, ook aan de telefoon!
Uitstekende kwaliteit en goede communicatie toen het bestelde een dag later zou komen. Smaakvolle verpakking. Gelukkig geen PostNL!
Over de producten heb ik geen negatieve opmerkingen. Maar de levering laat te wensen over. Het pakketje werd gevonden achter de haag, zonder verwittiging (niet op mail, niet via telefoon, noch briefje in de bus) in de gietende regen.
Het is heel vervelend als een pakket niet op de juiste manier wordt bezorgd. Zodra een bestelling wordt overgedragen aan PostNL hebben wij helaas geen invloed op de manier van leveren. Wij hebben een klacht ingediend bij PostNL en zij gaan dit intern oppakken.
De bestelde producten werden netjes geleverd Retourzending werd vlot afgehandeld Geleverde blouses correspondeerden qua kleur niet met wat op de website foto's staat Hiervoor een lage score omdat je niet weet wat je krijgt bij een volgen de bestelling
Wij streven ernaar dat de kleuren op de foto's zo goed mogelijk overeenkomen met het daadwerkelijke artikel. Helaas kunnen er soms wat afwijkingen zijn. Het staat de klant altijd vrij artikelen kosteloos te retourneren als deze niet aan de verwachtingen voldoen.
Verzenden kan misschien iets sneller maar ook deze bestelling goed ontvangen. Kwaliteit kleding!
Mooie kwaliteit Fits perfect, goede maatbeschrijving Steeds top levering
106-110 Hoofdstraat