goede prijs / kwaliteit
Heb goede, prettige en betrouwbare ervaringen bij de online aankoop van herenmode artikelen.
Gewoon perfecte leveringen. Snel en zorgvuldig. En ook een goede aanbod aan kleding.
snel geleverd en goed verpakt
Veel keus
- Een hele grote keuze - Redelijk geprijsd - Snelle bezorging
Ruime keuze , bij ruiling krijg je meteen bericht dat ze retour zending hebben ontvangen en wanneer u geld word terug word overgeschreven. IK BEN ZEER TEVREDEN over shulte. Trouwe klant.
Ruime keuze, ook voor grote maten. Meerdere goede merken. Zeker niet goedkoop, maar zeer degelijke materialen. Een aanrader voor blijvers.
Website is duidelijk. Kleur komt overeen met het artikel. Pasvorm is ook goed. Snelle service!
Diverse bestellingen gedaan, goede kwaliteit kleren in vele maten zodat er voldoende keus is ook in afwijkende maten. Correcte levering.
Super easy, top service, goeie verpakking. Gewoon niets aan te merken! Top
Snelle levering. Zeer klantvriendelijk personeel aan telefoon. Snelle terugbetaling bij retour.
Enorm groot assortiment. Snelle en accurate levering conform de bestellingsovereenkomst.
Een kledingwinkel van ons allemaal
Mijn broek was te smal, ondanks de maten op het etiket. Ik wees Schulte daarop en kreeg een tabel waaruit de maatvoering bleek. Schulte had de broek moeten nameten en dan de conclusie moeten trekken. Ik heb van de broek, een Brax meerdere exemplaren met hetzelfde etiket en die passen wel. Volgens mij een verkeerd etiket in een op zich goede broek
Er is e-mail contact geweest met de klant waarin ook staat vermeld dat wij de broek hebben nagemeten en dat de maten overeenkomen met de maten die in de maattabel vermeld staan. Ieder seizoen kunnen de maten wat verschillen, daarom raden wij onze klanten aan om altijd te passen. Zelfs twee exact dezelfde merken en maten kunnen onderling iets verschillen. Dit heeft met de snijwijze in de fabriek te maken en daar hebben wij helaas geen invloed op.
snelle levering en waar voor je geld
Goeie en snelle levering
Zo als altijd heel snel en netjes geleverd.
Ruim assortiment, productinformatie op de website mag wel wat uitgebreider, betaling en levering probleemloos.
Super service
goede bediening en voorlichting, ruim assortiment
Ik ben een nieuwe klant. De ervaring is zeer positief. Snelle en nette levering. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.
Gewoon goed, iets wat je verwacht en door Schulte ook wordt waargemaakt.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG