Weer gewoon erg goed , snel geleverd en prima kwaliteit .
Reuze veel keuze en snelle levering (ook in Belgie) Goed verpakt, mooie merken en bijzondere items.
Heel snel geleverd en goed materiaal.
Altijd prima bezorging en dito retourneringen indien nodig.
De T-Shirts zijn van goede kwaliteit en goede pasvorm. Netjes verpakt en snel geleverd, prima.
Goede voorlichting en correcte afwerking
Mijn ervaring met Schulte is goed, komen de afspraken na. En de kwaliteit van het gebodene is goed.
Kwaliteit van betrouwbare brands snel en goed geleverd.
De informatie die ik via het internet krijg, wekt geen onterechte verrassingen. Wat ik bestel is steeds, wat ik verwacht.
Een zeer goed snelle service en levering
uitstekende kwaliteit super
Twee jassen besteld van Paul en Shark, een rode en een blauwe van dezelfde maat. Rood beviel mij het best. Uitstekende kwaliteit. Maar dat kan niet anders van dit merk.
Ik heb meermalen bestellingen gedaan bij Schulte en ben over het algemeen zeer tevreden. Het enige minpunt is dat niet altijd alle maten beschikbaar zijn. Daarnaast wijken geven de kleutren op de site soms een andere impressie dan de werkelijkheid, Dat is ook de reden dat ik een keer iste heb teruggestuurd. Maarf dat is een algemeen probleem dat voor alle webwinkels telt. Verder geen klachten.
Wat een service en snelle levering ,hier zullen wij wel vaker bestellen en mooie kleding.
Ik had de kortingscode over het hoofd gezien. Was geen enkel probleem. Werd alsnog teruggestort. Uitstekende service.
Snelle levering. Goede kwaliteit
altijd prima en nette service
De bestelling was naar wens. Keurig verpakt in een stevige doos.
1e keer dat ik hier wat besteld heb, zeker niet de laatste keer
Artikel wordt in een mooie doos geleverd en een eventuele retournering is makkelijk.
Ik koop al enige jaren nagenoeg al mijn kleren bij Schulte. Als er iets niet bevalt, of tegenvalt is retourneren geen probleem. Ook het telefonisch contact is prettig en naar tevredenheid.
ik heb vraag gesteld over jeans en kreeg netjes reactie. en bij bestelling wordt het snel geleverd.
Alles perfect in orde
Vriendelijke snelle service. Persoonlijk contact Zeer behulpzaam Oog voor mooie en goede kwaliteit kleding Met de vriendelijke kunstzinnige groeten van mijn dochter
De website is top, bestellingen komen altijd lekker snel. Ik heb een grote maar en Schulte heeft alle goede top merken! Een echte aanrader dus!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG