eenvoudig bestellen snelle levering product keurig verpakt
Of je online koopt of niet je krijgt prima advies
echte een hele goede service via mail, t&t code en keurig verpakt
Goede communicatie qua verwachte levering. Keurig verpakt.
Uitstekende service
Keurig verpakt wordt het bestelde artikel geleverd.
Mooie collectie, goede kwaliteit en snelle levering!
Super. Altijd netjes ingepakt en op tijd geleverd
telefonisch contact gehad voorafgaand aan de aankoop i.v.m. keuze van de juiste maat. Prima geadviseerd.
Positief.
Perfecte service, mooie kwaliteit en snelle levering.
Mijn bestelling van de Schiesser- pyjama werd prima uitgevoerd!
Ik ben zeer tevreden met Schulte Herenmode. Levering zoals het hoorten afspraken worden nagekomen. Prima.
Prachtig overhemd
Na bestelling een vlotte levering. Keurig verpakt en als het nodig is kan retourneren heel makkelijk en geld snel terug. Deze webshop is een aanrader!
Bijzonder prettig om zaken te doen met Schulte
Snelle aflevering betaling na levering mogelijk (pluspunt)doen wat er beloofd wordt
Snelle levering en goede kwaliteit. Vriendelijke en betrouwbare klantenservice. Zeer tevreden dus.
ik wou dat ik jullie eerder ondekt had want je blijf aan het zoeken op internet en ik geloof dat ik het nu heb ondekt. Het is in een woord geweldig tot nu toe gaat alles goed Groetjes jill
Eerst een jas besteld die er niet meer was. Kreeg binnen 2 dagen mijn geld retour en toen voor deze jas gegaan. Met 1 dag geleverd. Perfect netjes verpakt, kwaliteit goed en prijs goed. Wat wil je nog meer? OK..... Mijn eerste keus als die er weer is!
Alleen wil ik melden dat de broek die ik bestelde voor mijn man een andere kleur heeft dan geleverd ook mooi wel een andere kleur . Gaat over broek Hitle mt 25 geel
snelle levering, goed verzorgd. prachtige artikelen. Vond de grote doos wel wat slap van materiaal: dun karton.
Mijn schoonzoon heeft mij de firma aanbevolen. Terecht moet ik zeggen. Kwaliteit geweldig. Prijs prima. Zeer goede verpakking, ook om het bestelde, wat te klein is, terug te sturen. Het retourneren van het teveel betaalde kan (moet) veel sneller
Goede en snelle levering en service Helaas is bij mij elke keer de maat niet goed (ondanks dat ik weet wat ik normaal aan maat heb). Je blijft zo bestellen en terug sturen Echt zonde en erg vervelend.
De klantenservice helpt u graag bij geven van maatadvies. Deze is bereikbaar van maandag tot met vrijdag van 09:00-17:30 uur op telefoonnummer 0252-700276.
Snel en correct
106-110 Hoofdstraat