Op zaterdag 2 polo's besteld op vrijdag nog niets binnen, maar even gebeld en na een bla-bla verhaal zending geannuleerd. Indien niet op voorraad ook niet als zodanig op de website vermelden. Voor mij nooit meer
Wij hebben contact met de klant gehad en onze excuses aangeboden. Onze voorraad is verdeeld over onze winkels waardoor het soms kan gebeuren dat een artikel gelijktijdig op de website en in de winkel wordt verkocht, waardoor het plotseling uitverkocht is. Helaas duurt het even voordat dit zichtbaar is op onze website.
Mijn echtgenoot draagt vaker deze poloshirts. Kleuren zijn mooi, blijven mooi .
altijd makkelijk te bestellen duidelijk is de website en binnen paar dagen geleverd netjes verzorgd verpakt en ik vind het makkelijk dat ik achteraf kan betalen
Keurige communicatie, doen wat ze beloven. Mooi en smaakvol verpakt en vooral: tevreden met de bestelde kleding!
Alles op tijd geleverd volgens opgave.
mooie producten en goede kwaliteit
alles gaat goed de verpakking is perfect en de variatie aan merken is perfect
Tevreden
Al jaren koop ik bij Schulte herenmode en dat bevalt nog steeds omdat ze altijd snel leveren en de juiste artikels!
Voortreffelijke website. Uitstekende opvolging en prima service. Dat is het.
Shirt kwam in een mooie nette verpakking, snel binnen. De kwaliteit van Gant is me bekent vanwege deze kwaliteit.
De bestelling werd vlot en keurig geleverd
Helaas was het shirt te groot maar zonder problemen retour kunnen zenden.
Positief
Keurig geregeld en netjes afgewerkt
Fantastische website waarbij het uitgebreide assortiment opvalt met gedetailleerde omschrijvingen van de artikelen.
Alles op de site staat goed en duidelijk aangegeven.
Bedrijf komt heel professioneel over
Topservice! Keurige levering.
snel en goede service...doe zo verder
Goede duidelijke webshop. Snelle levering. Goede aanbiedingen.
Na betaling worden de goederen conform de vermelding geleverd. Ze zij professioneel verpakt en er is een gratis retour etiket aanwezig. Kwaliteit van de geleverde goederen is uitstekend.
Ruime collectie, prima service.
levering is correct en snel, alles netjes verpakt.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG