Weer een superpantalon van M.E.N.S voor mijn man gekocht bij Schulte Herenmode! Prachtige stof en een supermodel. Ene dag besteld de volgende dag in huis. Kan niet beter! Hoop er nog lang gebruik van te kunnen maken!
Heb al diverse keren een bestelling gedaan en de weinige keren dat het niet pas was stuurde ik terug en mijn geld stond zo weer op mijn rekening. Nu de laatste keer had ik 3 artikelen waarvan er 1 niet pas is maar waar ik de verpakking al van heb weggegooid en de kaartjes er afgeknipt, dus daar blijf ik mee zitten, maar dat is mijn eigen schuld. Voor de rest is het een topzaak/ webshop.
Goed en correct bedrijf
Bestellen van zeer goede t-shirts was eenvoudig, bezorging was snel en zorgvuldig verpakt. De prijs was uitstekend.
Aanschaf suède jasje.
Het was de eerste keer dat ik bij Schulte Herenmode bestelde. Het invullen van N.A.W. gegevens was zonder problemen. De betaalprocedure (Ideaal) was bekend en de goederen zijn binnen de aangegeven tijd bezorgd.
Snelle levering.
Hoefde , ondanks afwezigheid, toch niet zonder ,want bij buren afgegeven !
Keurig en snel geleverd
Duidelijke website en de uitgekozen artikelen ontvingen wij zoals toegezegd de volgende dag thuis!
Hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Uiterst snelle levering. Schulte wordt mijn huisleverancier!
Ik heb het voor eerst via internet besteld, alles was duidelijk, het werd meteen verzonden. Alleen kon Postnl het niet op de eerste datum leveren, maar dat werd van te voren aangegeven en werd netjes de volgende weekdag geleverd.
Alles prima verlopen.
Het door mij bestelde werd keurig en snel bezorgd
Ben heel te vreden goede cervis top Groeten Valentin
prachtige en mooie aankoop, prima kwaliteit en nog in de Sale ook.
perfecte hulp, service, ja wel het bestaat nog!
Alles tot in de puntjes verzorgd, zoals altijd.
Het besteld overhemd is van een prachtige katoen gemaakt en zit als gegoten.
Zoals steeds is het bij Schulte prima geregeld, koop er graag. Bevalt het artikel bij hoge uitzondering niet dan is gratis retour zenden geen probleem en de financiële afwikkeling daarna is ook prima in orde.
Goede merken / kwaliteit Snelle verzending
Prima kwaliteit,snelle levering.
Ruime keuze , overzichtelijke site en goede prijssetting . Bovendien snelle levering .
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG