Gemakkelijk kunnen bestellen, overzichtelijk en een heel snelle levering.
De grote keuze, de goede kwaliteit, de mooie verpakking en de supersnelle bezorging van de kleding, is top!
Op de website zijn prima de filters toe te passen, je vindt snel wat je wilt hebben uit het zeer uitgebreide assortiment. Levering is snel en goed verpakt.
bezorging en betaling prima geregeld
Zeer tevreden over de oplossing van het misverstand mbt de éénmalige korting.
De overhemden die ik bij jullie koop zijn echt heel bijzonder, mijn man krijgt er veel complimenten over! Superblij is hij dan ook met deze exemplaren, we gaan er wederom van genieten!!!
Snelle levering netjes verpakt
Alles netjes verzorgd
Meerdere malen al besteld en alles loopt perfect
Ik heb goede ervaringen met Schulte. De bestellingen worden vlot geleverd. Het is een keer misgegaan doordat een verkeerde maat werd geleverd. De laatste keer heb ik ca 2 weken moeten wachten omdat mijn maat niet voorradig was..
ik koop het liefst M.E.N.S. Broeken maar zijn alleen bij de betere herenmodezaken verkrijgbaar waarvan Schulte er 1 van is wat voor mij betekend dat ze verstand hebben van kwaliteit en kleding is erg goed en chic verpakt.
Na vijf weken tevergeefs wachten bij een conculega jas besteld bij Schulte. Twee dagen later jas geleverd voor een betere prijs. Uitstekend verpakt en gratis verzending!
Vlotte online ervaring. Goede beschrijvingen. Vlotte en correcte afhandeling.
Gezien de afstand naar een fysieke winkel van hun doe ik mijn aankopen via de webshop. Zeer tevreden over de diversiteit aan producten en het aanbod van kwaliteitsmerken. Laatste aankoop was zeer zorgvuldig verpakt en voorzien van een mooie hoes om de jas op te bergen in de kledingkast. Jammer genoeg voldeed de jas niet aan mijn verwachtingen en daarom retour gestuurd. Volgende keer beter.
Blij met de broek , die ik heb besteld bij u.
Duidelijke website met goede producten@
Pima webshop en service, snelle levertijd en uitgebreide betaalmogelijkheden
Broeken pasten.
Zie boven
Goed verpakt ontvangen ,alles naar wens
ZEER GOED EN SNELLE SERVICE EN ZEER GOEDE KWALITEIT - EEN AANRADER !!!!
Uitgebreide maar toegankelijke webwinkel. Enige punt van aandacht. Laat op de foto's de structuur van het materieel beter naar voren komen. Glad of meer wollig maakt verschil.
Ruime keuze, ook in grotere maten en goede merken.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG