zie boven
stuur morgen de trui terug omdat hij te klein is. Is de eerste keer dat ik zie dat een maat 58 een 3xl is!
Wij hebben al e-mail contact gehad met meneer om uitleg te geven over de maten.
Al jaren koop ik kleding voor mijn echtgenoot bij Schulte herenmode. De service is altijd goed en de bestelling wordt binnen enkele werkdagen bezorgd. De prijs - kwaliteit verhouding is prima.
snel geleverd en fijn dat er zo,n grote maat te krijgen is
Mijn eerste aanschaf bij Schulte is prima bevallen; de overhemden zitten uitstekend en zien er perfect uit.
Een artikel was niet voorradig, kreeg hierover een mail. Alsnog was de complete bestelling binnen een week geleverd!
Zelfde tevredenheid als bij aankopen in de winkel, kortom een tevreden Schulte klant.
Prima online shop
Het klopt allemaal de maat snel geleverd dus prima
Blij om een bedrijf te hebben gevonden. Met kleding voor een grotere man. En dan met zoveel keuze. Blij mee
Prima service!
vlotte verzending, keurig verpakt, geen aflever of retourkosten
Vooral de verpakking doelgericht ook voor terug zenden.
Fraaie uitgebreide collectie Leuke aanbiedingen Snelle service en levering
Zoals het hoort. Geen klachten.
Snelle levering van prima kwaliteitskleding van goede merken.
Niet te reden, allemaal reclame met 25 procent korting en code spring 20 en als je het invoerd gaat er niets af. Erg misleidend. S.v.p. Geen reclame meer sturen.
Er is al contact geweest met meneer
Netjes verpakt, juiste maten, wel super vervelend en irritant die beoordeling uitnodigingen
Zocht een niet beachikbaar model van Vanguard, deze was hier nog verkrijgbaar. Helemaal goud.
product is vlot geleverd, in goede verpakking. In mooie doos en keurige kledingzak.
Al meerdere keren iets besteld en iedere keer keurig geleverd en op tijd ..!!
Prima service...!
Uitstekend.
veel keuze uit mooie kleding
Proberen in winkel is fijner en altijd goed advies, maar nu met virus, wel even practisch!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG