MOOIE PYJAMA.
Keurig verpakt en snel afgeleverd. Wat je ziet bij de bestelling, dat krijg je ook. Het enige minpuntje is : als je een mailtje krijgt met een korting van LENTE20, dan wordt de korting er niet vanaf getrokken. Ondanks dat mijn e-mailadres bekend is.
Beste meneer , Bedankt voor uw feedback via Kiyoh Wij hebben even gekeken wat de oorzaak zou kunnen zijn. Wij denken ten eerste dat u nog geen account bij ons heeft aangemaakt op onze website. Maar de voornaamste reden is dat uw bestelling niet voldoet aan de voorwaarden die deze korting met zich mee brengt. De kortingscode' LENTE20 ' is geldig vanaf €125,- en is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties. Omdat uw bestelling een aankoopbedrag onder de €125.00 heeft werkt de kortingscode niet. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Veel keuze, goede service, prettige website om op te bestellen, snelle levering en goede retourneer policy!
Een snelle zending ook, zelfs in tijden van de quarantaine. Super!
Een duidelijke site, service binnen de beloofde tijd was de bestelling binnen. Goed verzorgd aan geleverd.
keurig en snel
Bestelde kwam binne enkele dagen. Was goed verpakt. Kwaliteit van geleverde was goed, maar helaas te klein. Terugsturen was heel makkelijk. Geld werd automatisch teruggestort. Allemaal dik in orde.
Deze keer heb ik 1 aanmerking, de fotografie van het product deed mij een iets lichtere kleur groen verwachten meer richting pastelachtig fris groen, de kleur viel echter iets donkerder uit maar omdat de pasvorm voor mij perfect is verder geen probleem.
Beste meneer, Bedankt voor uw feedback via KiyOh. Wij zijn ons bewust dat door overbelichting de foto soms lichter uitkomt dan met de werkelijkheid. Onze excuses voor het ongemak. Intern doen wij er alles aan om dit in de toekomst zo goed als kan aan te passen. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
Correcte levering
Tot 3x toe boxershorts besteld voor mijn puberende zoon. Steeds niet precies wat hij wou. De 3e keer was t goed! Binnen 9 dagen 3 bestellingen gedaan. Waarvan 2 retour en van die 2 ook binnen de 9 dagen t geld retour. Fantastisch. Wat een service. Snelle levering. Snel geld retour. Prefect. Chapeau !
Jammer verzending vertraagd
Beste meneer, Bedankt voor uw reactie, Wij zien dat door drukte bij PostNL en het paasweekend uw pakket iets later dan verwacht is afgeleverd. U heeft op zaterdag uw bestelling geplaatst en wij hebben deze ook op zaterdag overgedragen aan PostNl. De bezorgers zijn ook een paar dagen vrij geweest denken wij zo en daarom heeft u gelukkig gisteren uw pakket toch nog in ontvangst mogen nemen. Wij wensen u veel plezier van uw aankopen. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode Volgens de
zeer snelle en correcte afhandeling
livraison rapide produit parfait merci
Ik had een verkeerde maat besteld na een telefoontje kon ik het artikel ruilen in de winkel.
alles wordt netjes geregeld tot aan de levering.
Snel afgehandeld, goed verpakt met een retourticket.
Zie boven
Bestelling is supersnel verwerkt en bezorgd. Verpakking was prima en ook stickers om gekochte zaken eventueel te retourneren werden erbij geleverd. Heb de aankopen echter niet hoeven retourneren, was exact wat besteld was en alles top verzorgd.
Heb hier al vaker besteld en telkens hele fijne ervaringen met Schulte herenmode. Goede service en veelal leuke aanbiedingen
Het door mij bestelde is van goede kwaliteit en snelle levering.
duidelijke website, gemakkelijke manier om te bestellen. Ondanks de huidige crisis snel bezorgd
Voldeed in alles aan mijn verwachtingen. Het was perfect!
Prima prijs, goede kwaliteit, bestellen en bezorgen ging super
Zoals altijd weer prima geleverd en snel
Ik vind het altijd leuk om op de website te zoeken. Het is plezierig winkelen voor goede herenmode
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG