Mooi aangeleverd.

MOOIE PYJAMA.

• Kwaliteit

Keurig verpakt en snel afgeleverd

Keurig verpakt en snel afgeleverd. Wat je ziet bij de bestelling, dat krijg je ook. Het enige minpuntje is : als je een mailtje krijgt met een korting van LENTE20, dan wordt de korting er niet vanaf getrokken. Ondanks dat mijn e-mailadres bekend is.

• Kwaliteit

Schulte is echt een uitkomst!

Veel keuze, goede service, prettige website om op te bestellen, snelle levering en goede retourneer policy!

• Kwaliteit

Lekkere onderbroekies voor een lekker prijsie

Een snelle zending ook, zelfs in tijden van de quarantaine. Super!

• Kwaliteit

Een duidelijke site, service binnen de beloofde tijd was de bestelling binnen. Goed verzorgd aan geleverd.

top

keurig en snel

Uitstekende service

Bestelde kwam binne enkele dagen. Was goed verpakt. Kwaliteit van geleverde was goed, maar helaas te klein. Terugsturen was heel makkelijk. Geld werd automatisch teruggestort. Allemaal dik in orde.

• Kwaliteit

Product goed, levering goed als altijd

Deze keer heb ik 1 aanmerking, de fotografie van het product deed mij een iets lichtere kleur groen verwachten meer richting pastelachtig fris groen, de kleur viel echter iets donkerder uit maar omdat de pasvorm voor mij perfect is verder geen probleem.

Correcte levering

Snel. Efficiënt. Keurig

Tot 3x toe boxershorts besteld voor mijn puberende zoon. Steeds niet precies wat hij wou. De 3e keer was t goed! Binnen 9 dagen 3 bestellingen gedaan. Waarvan 2 retour en van die 2 ook binnen de 9 dagen t geld retour. Fantastisch. Wat een service. Snelle levering. Snel geld retour. Prefect. Chapeau !

Jammer verzending vertraagd

zeer tevreden

zeer snelle en correcte afhandeling

un site très lisible

livraison rapide produit parfait merci

• Kwaliteit

Snelle levering en goede service

Ik had een verkeerde maat besteld na een telefoontje kon ik het artikel ruilen in de winkel.

geweldige klant vriendelijkheid

alles wordt netjes geregeld tot aan de levering.

• Kwaliteit

Snel afgehandeld, goed verpakt met een retourticket.

• Kwaliteit

Perfecte service, speciaal bij retouren

Zie boven

• Kwaliteit

Bestelling is supersnel verwerkt en bezorgd. Verpakking was prima en ook stickers om gekochte zaken eventueel te retourneren werden erbij geleverd. Heb de aankopen echter niet hoeven retourneren, was exact wat besteld was en alles top verzorgd.

• Kwaliteit

Veel besteld en alles gaat snel qua levering en eventuele terugbetaling. Erg fijne winkel

Heb hier al vaker besteld en telkens hele fijne ervaringen met Schulte herenmode. Goede service en veelal leuke aanbiedingen

Snelle afhandeling

Het door mij bestelde is van goede kwaliteit en snelle levering.

• Kwaliteit

snelle levering, keurig verpakt.

duidelijke website, gemakkelijke manier om te bestellen. Ondanks de huidige crisis snel bezorgd

Kan niet beter!

Voldeed in alles aan mijn verwachtingen. Het was perfect!

Heerlijke koopervaring

Prima prijs, goede kwaliteit, bestellen en bezorgen ging super

Perfecte levering

Zoals altijd weer prima geleverd en snel

• Kwaliteit

Ruim assortiment kleding voor eerlijke prijs

Ik vind het altijd leuk om op de website te zoeken. Het is plezierig winkelen voor goede herenmode

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG