Ik vind het altijd leuk om op de website te zoeken. Het is plezierig winkelen voor goede herenmode
uitstekend geholpen, goede kwaliteit
Alles is vlot en goed afgehandeld.
prima bezorging
afhandeling van het bestelde heel goed
Vlotte levering
Ruime keuze in de juiste maten.
Snelle een zeer correcte service. Voor één van mijn bestellingen was een retour nodig (na het passen).: ook deze lijkt vlot te lopen. Speciale vermelding voor de degelijke en volledige verpakking inclusief kledinghanger en -hoes. Bedankt :)
van keuze in de webshop tot aflevering aan de deur en nadien het passen thuis, verloopt alles hoe het moet zonder enig probleem. alleen ontbreken van maattabellen per merk en per size bijvoorbeeld: confort size , wide size. ook bij het merk arma of pierre cardin geen maattabellen 6xl, 7xl het meer aan dit detail, zou de keuze iets zorgvuldiger kunnen maken. Mvg. Marc Grimaldi
Goede kwaliteit merken en collectie, vlotte en correcte levering.
Goed verpakt
Snelle levering en zeer netjes verpakt. Ben zeer tevreden
OK!
Zie boven
Tips voor maatkeuze zijn erg handig. Kleuren helaas niet altijd hetzelfde als op site.
Prachtige overhemden, maten klopten allemaal, pasvorm goed, kwaliteit mooi, netjes verpakt, kortom een goede ervaring met Schulte Herenmode.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie kwaliteit en snelle service
Ik heb het nogal moeilijk gehad met de maten, die voor de verschillende merken steeds weer anders blijken te zijn. Hoewel de broeken nog onderweg zullen zij, kan slecht HOPEN dat ik het goed heb ingeschat. Zo niet dan zal ik bij U terug moeten komen voor een ruil? Met beste groet, Willem MULOCK HOUWER 83440 Seillans, France PS: de score (en ' aanbeveling') werden slechts ingevuld omdat anders het bericht niet uitging (:-|)
Beste meneer, Bedankt voor uw feedback via KiyOh. Wij zien via de Track&Trace code dat uw pakket aan is gekomen in Frankrijk. Uw pakket wordt naar verwachting morgen bij afgeleverd. Graag vernemen wij of u uw pakket heeft mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Schulte Herenmode
De bestelde herenpantalon werd de volgende dag al bezorgd. Netjes verpakt. Ik ben al bekend met de goede kwaliteit van deze pantalon. De prijs was ook aantrekkelijk (ten opzichte van andere aanbieders). Ik ben dus erg tevreden!
Top.....snelle levering groot assortiment
Ruim aanbod, geweldig👍
Snelle levering ,keurig verpakt. Komen hun belofte na. Fijne winkel!
Ruim aanbod aan kwaliteit met een perfecte dienstverlening *****
tevreden
Passvorm, stofkeuze, en afwerking subliem.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG