Snelle service, Top!

• Kwaliteit

Snelle levering en dat in deze tijd

Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling cq levering van het door mij bestelde. Zeker gezien de hausse door het coronavirus. Over het product, een polo kan ik u niets vertellen, behalve dat mijn kleinzoon, die jarig was, er blij mee was.

• Kwaliteit

Keurige levering, communicatie had iets beter gekund

4 april besteld, 10 april geleverd, is redelijk lang. Er is na aanmelding voor verzending niet meer gecommuniceerd m..b.t. leveringsdatum / tijd.

Snel en duidelijk

Site is erg duidelijk en de levering snel. En alles wordt netje in een doos geleverd.

Prima duidelijk en snel

Goede service en duidelijke website en snelle levering

volledig tevreden

communicatie is duidelijk en producten volgens afspraak ondanks de drukte geleverd

• Kwaliteit

Eindelijk een adres gevonden waar ik zo’n grote maat kon bestellen!

Prima service, snel bezorgd

Overhemd besteld via de site, mooie presentatie. Makkelijke en mooie site, snel geleverd en goede communicatie. Mooie verpakking!!

• Kwaliteit

goede site, mooi aanbod met mooie kwaliteit, snelle afhandeling en bezorging. Op tijd de juiste communicatie

Prima shoppen zo

Het was goed te kiezen, handige maatregel en vlot in huis.

• Kwaliteit

Goede site. Perfecte afhandeling.

Had zelf een keer een fout bij een bestelling gemaakt en mij werd door de vriendelijke mevrouw bij de klantenservice precies verteld waaraan het lag, zo dat ik er iets mee kon.

Prima website en product

Betrouwbaar, kwalitatief en duidelijk. Wel zou ik flexibeler in combinatie willen kunnen selecteren/filteren op meer criteria, zoals eerst maat, terwijl ik alle shirts en truien bekijk van 1 merk.

• Kwaliteit

Luxe verpakking en snelle vlekkeloze bezorging

Koop graag bij Schulte

Makkelijk bestellen, spullen worden keurig verpakt, snel verzonden en een uitermate plezierig klantcontact.

• Kwaliteit

zeer goede kleding en service

Goede kleding en service. Netjes verpakt doen niet moeilijk over retourneren. uitstekende website. duidelijk en overzichtelijk ook voor grotere maten.

Zeer goed.

Prima kwaliteit en een goede service.

• Kwaliteit

Geweldige web shop en winkel voor grote maten

Kocht mijn kleding voornamelijk bij een winkel voor grote maten aan de Prinsengracht in Amsterdam. Noodgedwongen moesten zij sluiten. Bij Schulte Herenmode heb ik een uitstekend alternatief gevonden. Grote en uitgebreide collectie van veel gerenommeerde merken.

goede service

heel goede service..

Snelle service!

In het weekend bestelt, maandag middag rond het middag eten al binnen

Prima geslaagd!

Een heel fijne webwinkel met een breed en mooi assortiment. Snel geleverd en doen niet moeilijk over retouren. Al met al zeer tevreden.

• Kwaliteit

Eindelijk een pyjama in mijn maat gevonden

Er zijn weinig modezaken die lange pyjama's in lengtematen verkopen. Schulte gelukkig wel al is de keuze beperkt.

• Kwaliteit

Snelle en correcte levering.

Top jeans

• Kwaliteit

Overzichtelijke site en snelle levering van keurig verpakte artikelen.

Op de site is het aanbod voldoende groot van kwalitatief mooie merken. Overzichtelijk geordend en makkelijk te vinden. Besteld en snel geleverd in een degelijke verpakking.

• Kwaliteit

Goede levering netjes en op tijd!

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG